Editie speciala a Tirgului „D’ale gurii”

miercuri, 15 decembrie 2010, 18:21
2 MIN
 Editie speciala a Tirgului „D’ale gurii”

Iesenii care doresc sa aiba pe masa de Craciun produse naturale si traditionale, toate fabricate in Iasi, pot vizita Tirgul "D’ale gurii". Editia speciala a tirgului, cu ocazia sarbatorilor de iarna,  incepe vinerea aceasta si se va desfasura timp de o saptamina, intre 17-23 decembrie,  la Galeriile comerciale "Stefan cel Mare". 

Cautati un vin bun, natural pentru masa de sarbatori? Sau cirnati, toba  si sunca afumata preparate traditional? Sau poate carne proaspata, lactate si brinzeturi produse la Iasi? Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, organizatorii Tirgului "D’ale gurii" au pregatit o surpriza iesenilor care doresc sa aiba pe masa de Craciun bucate traditionale si naturale: intre 17-23 decembrie, zi de zi, intre orele 9.00-17.00, la Galeriile comerciale "Stefan cel Mare" (linga Casa Modei), producatorii ieseni isi vor expune marfurile.

Cei interesati vor gasi aici toate cele necesare pentru a pregati mincaruri traditionale, cu gust natural. Se pot cumpara incepind de la carne proaspata si preparate din carne specifice Craciunului, facute dupa retete traditionale, lactate, brinzeturi, miere de albine si dulceturi "ca la mama acasa", pina la vinuri naturale si produse de patiserie si prajituri.

Deoarece la acest tirg participa doar producatori ieseni si nu exista intermediari sau taxele impuse de supermarket-uri, toate marfurile vor putea fi achizitionate la pret de producator. De altfel, Tirgul "D’ale gurii" este organizat tocmai in ideea de a sustine producatorii ieseni si de a oferi cumparatorilor sansa de a achizitiona produse traditionale, naturale, la pretul real de productie.

Comentarii