La Iasi se deschide, saptamina aceasta, primul club privat exclusivist

duminică, 16 martie 2008, 19:37
3 MIN
 La Iasi se deschide, saptamina aceasta, primul club privat exclusivist

Desi isi anuntase deschiderea inca de anul trecut, primul club privat exclusivist din Iasi, „La Vie Royale", se va inaugura abia saptamina aceasta. Motivele acestei intirzieri tin, dupa cum ne-a povestit proprietara acestuia, doctor Dana Dimitriu, de dorinta de a oferi viitorilor clienti un regim preferential, de calitate maxima.

„Ideea a pornit din pasiunea de a realiza ceva deosebit. Fiecare doamna isi doreste ca, de citeva ori de an, sa se imbrace frumos si sa mearga intr-un spatiu elegant, adecvat, intim, special. Daca tot investim in haine, coafor, parfumuri, atunci este bine sa mergi intr-un loc in care sa te simti bine, sa fii primit bine, sa te relaxezi", explica Dana Dimitriu motivele pentru care a pornit aceasta afacere.

In „La Vie Royale", ea a creat un climat special, a reconstituit un castel medieval prin tapiteriile care sint reproduceri dupa tablouri celebre sau dupa tapiterii medievale, aduse din Belgia, prin miniaturile germane unicat, realizate in serie limitata, care decoreaza nisele din pereti sau rafturile. Mobilierul in stil gotic este cumparat de la Moldomobila, iar decorul va fi schimbat in functie de anotimp si de evenimente.

„Fiecare client, care  devine membru dupa ce achita un card in valoare de aproximativ 190 de lei pe luna, are un regim preferential. El trebuie sa faca o rezervare cu 80 de minute inainte, necesara pentru a i se pregati masa la maxima calitate. Mai mult, clientul nostru va avea posibilitatea de a afla cine este in restaurant la ora la care face rezervarea, astfel el putind evita intilnirea cu anumite persoane. Ideea este ca dorim ca fiecare client sa se poata bucura de restaurant la ora potrivita", spune Dana Dimitriu.

O investitie de citeva sute de mii de euro

Pe linga aceste beneficii, administratorii restaurantului ofera chiar si transport gratuit. Masina firmei ia clientul dintr-o anumita zona si il lasa acolo unde doreste. La restaurant se vor servi specialitati mediteraneene, realizate de un maestru bucatar bucurestean numai din produse proaspete. „Ideea «Vietii Regale» este ca aici clientul sa simta ca o intreaga echipa lucreaza pentru ca el sa se simta bine, pentru ca el are valoare, pe care noi o respectam. In schimb, cerem, la rindul nostru, respect", detaliaza Adreea Hescu, administrator al clubului.

Respectul pentru client se manifesta nu numai prin calitatea serviciilor, ci si prin personal, muzica in surdina, atmosfera de intimitate. „Toti cei care au trecut pe aici, precum Adrian Butuca, de la care am cumparat mobila, Victor Stratulat, de la care am achizitionat fierul forjat, au fost incintati. Fiecare lucru de aici este la prima mina, de calitate. Ne-a ajutat foarte mult in luarea unor decizii legate de decorarea spatiului si Stefan Zaharia, avocatul firmei noastre", spune Dana Dimitriu.

Insa in clubul privat de pe strada Sulfinei nu poate intra oricine, ci doar persoanele cu bani, care prefera spatiile retrase. Dana Dimitriu a investit in restaurant, alcatuit din trei separeuri la parter si doua terase – de la cea de sus clientul va putea sa vada Copoul in toata splendoarea – citeva sute de mii de euro, totul pentru ca clientul sa guste, timp de citeva ceasuri, "o viata regala".

Comentarii