1000 de euro pentru cine il gaseste pe Dino

joi, 24 iulie 2008, 20:15
2 MIN
 1000 de euro pentru cine il gaseste pe Dino

Un barbat din Iasi care si-a pierdut ciinele este dispus sa ofere o recompensa de 1000 euro celui care il gaseste. Catalin Neamtu a achizitionat de curind un ciine lup alb din Polonia, iar Dino, cum l-a numit, s-a atasat foarte repede de toata familia. Din nefericire, in urma cu aproximativ doua saptamini, cineva a uitat poarta deschisa si catelul, care nu a implinit inca un an, a plecat de acasa, in zona Bucium. Stapinii lui incearca de atunci sa-l gaseasca, insa pina acum fara succes.

"Am primit mai multe telefoane de la oameni care ne-au zis ca l-au vazut pe Dino, insa nimeni nu a reusit sa-l prinda. L-am adus de curind in Iasi si nu este inca foarte sociabil si de asta, probabil, nu-l poate prinde nimeni", a spus Catalin Neamtu, stapinul catelului. Acesta mai spune ca este dispus sa dea recompensa de 1000 de euro, chiar daca pretul unui astfel de ciine nu este mai mare de 500 de euro, pentru ca s-a atasat foarte mult de el si copiii lui ii simt lipsa.

 Stapinul lui Dino spera ca valoarea mare a recompensei sa-i determine pe cei care il gasesc sa il aduca acasa. "Oricum, nu pot face nimic cu el atita timp cit nu au documentele lui de identitate. Daca ajunge la un medic veterinar, voi fi anuntat, pentru ca Dino are un cip de cautare. Din cite stiu eu, in Romania nu sint foarte multe exemplare din aceasta rasa", mai spune Catalin Neamtu, care roaga pe cei care il prind pe Dino sa il sune la numarul 0745-573.693. Lupul alb este un ciine de familie, foarte prietenos cu cei mici, un ciine de paza receptiv, vesel si care invata foarte repede.

Comentarii