All Star Game la Oradea

marți, 24 mai 2005, 23:00
2 MIN
 All Star Game la Oradea

Pentru a incerca sa reinnoade o traditie, FR Baschet a propus in acest an organizarea unui clasic All Star Game, meci al vedetelor care evolueaza in campionatul intern. Partida programata pe 1 iunie la Oradea, incepind cu orele 20.00, va una dedicata memoriei lui Toni Alexe, fostul mare international roman care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Urmare a propunerilor venite din partea fanilor, conducatori federali au intocmit loturile celor doua echipe, o selectionata a jucatorilor romani si una a jucatorilor straini care evolueaza in campionat. Condusa de Dan Berceanu si Mircea Vulc, adica directorul tehnic de la Dinamo-Erbasu respectiv antrenorul de la CSU Sibiu, selectionata romanilor are in componenta numai jucatori de la echipe care au fost prezente in sefiminalele acestei editii de campionat. Singura exceptie este prezenta unui reprezentant al echipei orasului gazda, Attila Veres, baschetbalist care are insa o carte de vizita de invidiat. De partea cealalta, „Strainii” sint condusi de pe margine de Mladen Jojic (Asesoft Ploiesti) si Miodrag Perisic (Poli-Carbochim Cluj) si au in componenta un singur nume din afara echipelor aflate in careul de asi, aradeanul Toroman. Au mai fost propusi americanii Darnell Clavon (CSU Sibiu) si Bernard Haslett (West Petrom Arad) respectiv sirbul Nikola Cumic (BCM Pitesti), care nu au mai putut fi contactati atita timp cit echipele la care au jucat au incheiat campionatul mai devreme. Partida care in pauza are programate concursuri de slam-dunk si de aruncari de la trei puncte va fi oficiata de trei arbitri care se retrag din activitate: Marian Oprea, Anton Cutov si Alexandru Columban.
Iata cele doua formatii:
„Romanii”
Catalin Burlacu, Paul Helcioiu, Rares Apostol, Levente Szijarto (toti Asesoft Ploiesti), Claudiu Fometescu, Uce Iheadindu, Virgil Stanescu (toti Dinamo-Erbasu Bucuresti), Vlad Boeriu (Farul Constanta), Tudor Dumitrescu, Flavius Lapuste, Mihai Silvasan (toti Poli-Carbochim Cluj) si Attila Veres (CSM Oradea). Antrenori Dan Berceanu si Mircea Vulc.
„Strainii”
Nikola Bulatovic, Ivan Krasic, Vladimir Kuzmanovic (toti Asesoft Ploiesti), Miljan Marjanovic, Stojadin Markovic (ambii Dinamo-Erbasu Bucuresti), Eliott Hatcher, Angel Santana, Iovan Sirovina (toti Farul Constanta), Miljan Medvedj, Vanja Bujic, Zoran Krstanovic (toti Poli-Carbochim Cluj) si Radenko Toroman (West Petrom Arad). Antrenori: Mladen Jojic si Miodrag Perisic. (L.M.)

Comentarii