Alta sedinta cu actionarii

miercuri, 22 octombrie 2008, 23:24
2 MIN
 Alta sedinta cu actionarii

Politehnica Iasi a plecat ieri dimineata spre Pitesti pentru meciul pe care il va disputa vineri, in etapa a XII-a a Ligii I de fotbal. Din delegatia ieseana nu fac parte Onut si Naidin, ambii suspendati datorita cumulului de cartonase galbene, Kalai – care isi ispaseste ultima etapa de suspendare dupa eliminarea suferita la un meci al lui Poli II, Miclea – accidentat, Lamine, Mijin si Paruolo – care nu au prins lotul. Fata de runda precedenta, noutatile sint Adrian Ilie si Bilba, ambii fiind recuperati dupa accidentarile suferite.

Obositi dupa drumul de circa noua ore (!!!) facut cu autocarul, fotbalistii ieseni au avut aseara program de odihna, antrenamentul de astazi urmind a se derula la Stefanesti, linga Pitesti. Principala preocupare a staffului tehnic, pe linga gasirea solutiilor de inlocuire a celor trei titulari care vor absenta in partida din Trivale si asigurarea prospetimii fizice, este capacitarea echipei, in conditiile in care actionariatul clubului nu a mai virat nici un eurocent spre conturile clubului in aceasta saptamina!

Acest subiect va fi tratat astazi, intr-o noua sedinta a Consiliului de Administratie al clubului, un consiliu care continua sa se complaca in amorteala. Aseara s-au implinit doua saptamini de la "celebra" ultima intrunire a forului ce conduce clubul, sedinta la finele careia a curs cu promisiuni de redresare a situatiei clubului. Urmarea a fost virarea a 470 000 de lei de catre Fundatia Sportului Iesean si colectarea a 5 200 de euro (!) de catre cei opt actionari privati, cinci dintre ei fiind prezenti in topul celor mai bogati 300 de oameni din tara. Reamintim, la ora actuala, datoriile presante ale clubului depasesc 800 000 de euro, ultimul termen limita avansat de sefii CA pentru redresarea clubului fiind vinerea viitoare.

Comentarii