Amintiri neplacute

luni, 23 noiembrie 2009, 21:46
2 MIN
 Amintiri neplacute

Pentru ca a aminat pentru miercuri, 2 decembrie, partida cu Sportul Studentesc Bucuresti, echipa ieseana de baschet feminin incepe abia astazi returul in Grupa Sud-Est si va juca la Craiova cu SCM. De partida tur cu oltencele din urma cu exact o luna nu se leaga amintiri prea placute pentru Politehnica, acea infringere categorica (49-98) fiind inceputul unui sir lung de rezultate foarte slabe care au lasat prematur echipa ieseana fara obiectiv si a trimis-o in subsolul clasamentului. Cu buzunarele mai goale decit sperau la inceputul sezonului, studentele incearca sa spele din imaginea proasta si vor sa faca un meci bun. "Nu mai este presiunea meciului tur, ne-am linistit si noi. Sper sa facem un meci bun si daca va fi sa pierdem macar s-o facem onorabil.", spune Marius Cosoi, directorul sportiv al echipei care a lasat acasa doua dintre jucatoare, ambele cu probleme la genunchi. Daca tinara Lavinia Mitachi pare a avea o afectiune la usoara, capitanului Monica Bordeianu i s-au agravat problemele si n-ar fi exclus sa afle dupa investigatii ca are leziuni la ligamentele incrucisate. De partea cealalta, SCM vine dupa o infringere la Alexandria (scor 43-59) in conditiile in care a facut cel mai slab meci al sau in acest sezon. La fel cum a inceput sezonul, echipa craioveana a continuat sa mizeze pe un cvintet folosit cu insistenta pina acum si format din Sipos, Simionca plus americancele Drake, Huff si Mingo. Cu o victorie in acest meci echipa gazda ar deveni virtual calificata in play-off.

Celelalte partide ale etapei a IX-a

Grupa Sud-Est: Teleorman Alexandria – Olimpia Bucuresti (in tur, 70-44) si Sportul Studentesc Bucuresti – Rapid Bucuresti (49-69). MCM Tirgoviste sta.

Grupa Nord-Vest: LMK Sf. Gheorghe – Univ. Alba Iulia (76-44), U Cluj-Napoca – ICIM Arad (37-87) si CSM Satu Mare – Bega Timisoara (89-48). Partida Galactica Brasov – CSU Oradea (53-65) a fost aminata.

Comentarii