Antrenament fara cantonament

duminică, 25 februarie 2007, 22:10
2 MIN
 Antrenament fara cantonament

Voleibalistele de la Penicilina au aratat, simbata, in sala proprie, adevarata diferenta de valoare care le desparte de formatia Volei 2004 Constanta (serioasa candidata la retrogradare), cistigind clar in trei seturi (10,20, 9) la capatul a o ora si cinci minute de joc. Practic, meciul n-a avut nerv decit in momentele in care fetele pregatite de Cati Covaliciuc s-au relaxat: la inceputul meciului (cind oaspetele au condus cu 3-1) si in setul secund, cind constantencele s-au apropiat in partea a doua la un singur punct diferenta, dupa ce inceputul parea croit pe acelasi calapod. In acele momente, cei mai circotasi dintre spectatori de pe margine vorbeau malitiosi de cantonamente la mare, dar circoteala n-a avut sens. In fata unei echipe modeste, in care doar inaltele sirboaice Laura Tikvicki si Miljana Dzordzevic au contat, laudele si remarcarile nu-si prea au rostul, dar putem scoate in evidenta serviciile excelente ale Tatianei Popa si Marianei Diaconita, ca si jocul la fileu al Roxanei Ivanof. Aceste trei jucatoare, ca si colegele ei Claudia Mutascu (mereu pornita pe arbitra de scaun, desi problema victoriei n-avea cum sa se puna!), Mihaela Ionescu (mai putin inspirata in atac), Valentina Rusu (inegala) si libero-ul Andreea Citcoan (in revenire dupa catastrofa din meciul cu Muresul) au alcatuit formula de baza a echipei, antrenoarea nefacind nici o schimbare in tot timpul meciului.
Cum meciul n-a avut istoric, ne permitem luxul sa evidentiem citeva culise: voleibalista Cristina Androhovici, care asteapta un baby, a fost din nou prezenta la sala, impreuna cu sotul ei, fostul atlet si baschetbalist Robert Lungu (primo!), directorul tehnic Nicu Roibescu a parasit ca de obicei sala in ultimul set, dar de data aceasta a revenit spre final (secundo!), iar antrenorul constantean Claudiu Pitigoi (fost jucator la Steaua) a venit la meci impreuna cu sotia sa, cintareata Marina Scupra, pe post de fotograf (terzio!).
Deci, am avut parte de un meci relaxant, dar simbata viitoare se schimba kalimera, fiindca Penicilina joaca la Tirgu Mures si ar trebui sa cistige lejer, daca mai spera la pozitia a cincea!

Comentarii