Antrenorul Razvan Lucescu a fost suspendat o etapa

miercuri, 30 noiembrie 2011, 21:28
2 MIN
 Antrenorul Razvan Lucescu a fost suspendat o etapa

 Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Razvan Lucescu, a fost suspendat o etapa, miercuri, de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), dupa ce a fost trimis in tribuna la meciul cu Pandurii, scor 0-3, din etapa a XV-a a Ligii I. Razvan Lucescu a fost trimis in tribuna in minutul 57 al meciului cu Pandurii, pentru proteste.

Comisia de Disciplina a analizat, miercuri, si cazul antrenorului echipei FC Brasov, Marius Sumudica, trimis in tribuna pentru proteste la meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 0-1, in etapa a XV-a a Ligii I. Sumudica s-a prezentat la comisie cu o inregistrare video de la meciul de sambata, iar membrii comisiei au decis ca nu se intrunesc elementele constitutive ale unei abateri si nu au dictat nicio sanctiune la adresa antrenorului.

Sumudica a vrut sa isi scoata jucatorii de pe teren in repriza a doua a meciului cu Steaua, dupa ce centralul Alexandru Deaconu l-a trimis in tribuna pentru proteste. Incidentul a avut loc in minutul 81. Tehnicianul a cerut atunci un penalti pentru o intrare a lui Tatarusanu la Buga. El a continuat sa protesteze, iar la sfatul arbitrului de rezerva Florin Constantin, Alexandru Deaconu l-a trimis in tribuna. Sumudica a refuzat sa paraseasca spatiul si si-a chemat jucatorii la marginea terenului. Dupa acest gest al lui Sumudica, Deaconu s-a uitat la ceas si a spus ca tehnicianul are cinci minute sa paraseasca terenul. Dupa scurt timp, Marius Sumudica a acceptat sa plece de pe banca si a urmarit restul jocului din tunelul ce duce spre vestiare.

Tot miercuri, Comisia a analizat cererea antrenorului echipei Astra Ploiesti, Tibor Selymes, de a i se revizui sanctiunea primita in urma eliminarii din partida castigata in fata formatiei Concordia Chiajna, scor 1-0, in etapa a XIV-a a Ligii I. Saptamana trecuta, Selymes a fost suspendat doua etape si a primit o penalitate de 320 de lei.

Cererea tehnicianului Astrei a fost acceptata, membrii comisiei reducand sanctiunea la doar o etapa de suspendare, care a fost deja efectuata de Selymes la meciul din etapa a XV-a a Ligii I. (Mediafax)

Comentarii