Apachitei a facut zob masina lui Edy Iordanescu

joi, 16 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Apachitei a facut zob masina lui Edy Iordanescu

Fostul fotbalist iesean Vasile Apachitei, in prezent la divizionara B Unirea ’99 Focsani, a fost implicat intr-un accident de circulatie, petrecut pe soseaua de centura a municipiului Focsani, ieri, in jurul orei 13.30. Conducind masina lui Edward Iordanescu (fiul fostului selectioner al nationalei), o "Kia Delta" model 1997, Apachitei a intentionat sa faca o depasire in apropierea unei statii de benzina. Vrind sa evite o coliziune cu o masina care venea din sens opus, Apachitei a pierdut controlul autoturismului, care a parasit carosabilul. Masina condusa de fotbalist s-a rasturnat de patru ori si s-a oprit, culmea, la poarta unui mic service de masini avariate. In traiectoria sa in afara soselei, masina a trecut cu putin pe linga plopii grosi aflati pe marginea drumului. Alaturi de Apachitei, in masina se mai afla colegul sau de echipa, Cristian Ion.
Apachitei a fost transportat imediat la spitalul din Focsani, sectia de terapie intensiva, unde i s-a pus diagnosticul "traumatism cranian inchis" si a primit ingrijiri medicale, actualmente fiind in afara oricarui pericol. Cristian Ion s-a ales doar cu citeva zgirieturi si cu o mina luxata, deoarece a avut centura de siguranta pusa.
Prieten cu Edward Iordanescu, Apachitei i-a cerut acestuia cheile de la masina pentru a asculta muzica. Fotbalistul s-a decis insa sa faca si o mica plimbare, sfirsita prost pentru el si colegul sau. Edy nu a stiut ca Apachitei i-a luat masina sa se plimbe si a fost anuntat de accident de catre Vasile Tataru, patron al Complexului Turistic "Caprioara". Acesta l-a dus la locul accidentului cu masina sa. Ajuns la locul nefericitei intimplari dupa citeva minute, Iordanescu-jr. a luat legatura prin telefonul mobil cu tatal sau. Amindoi au cazut de acord sa duca autoturismul, care nu avea asigurare CASCO, la un service specializat KIA, in Bucuresti. (Ionel CRISTIAN, Cristi IRIMIA)

Comentarii