Arbitrul care a incercat sa se sinucida a fost spitalizat din nou

luni, 21 noiembrie 2011, 20:09
1 MIN
 Arbitrul care a incercat sa se sinucida a fost spitalizat din nou

Arbitrul care a incercat sa se sinucida, saptamana trecuta, cu cateva ore inainte de un meci din campionatul Germaniei pe care ar fi trebuit sa il conduca la centru, a revenit in spital, luni, la scurt timp dupa ce fusese externat, a anuntat Federatia Germana de Fotbal (DFB), informeaza AFP.

Babak Rafati, in varsta de 41 de ani, a cerut sa fie spitalizat din nou, DFB precizand ca acest lucru era "necesar din cauza starii sale".

Rafati a incercat sa se sinucida, sambata, taindu-si venele in baia camerei sale de hotel din Koln. Arbitrul a vrut sa se sinucida din motive personale, conform unei surse din cadrul Politiei, citata de Kolnische Rundschau. Aceeasi sursa mentioneaza ca gestul lui Rafati nu are nicio legatura cu "presiunea din fotbal".

Director al unei filiale bancare din Hanovra, Rafati a arbitrat 84 de meciuri in Bundesliga. Arbitru international din 2008, el a aflat in luna septembrie ca Federatia Germana de Fotbal (DFB) a decis sa nu il mai includa pe lista pentru meciurile internationale.

Criticat de unii jucatori, Rafati a fost prezentat deseori de publicatia Kicker ca fiind cel mai slab arbitru din Bundesliga.

Babak Rafati ar fi trebuit sa arbitreze, sambata, meciul dintre echipele FSV Mainz si FC Koln, din etapa a XIII-a a campionatului Germaniei. Partida a fost amanata.(Mediafax)

Comentarii