Asezati-i la Masa Tacerii!

vineri, 28 martie 2008, 22:57
2 MIN
 Asezati-i la Masa Tacerii!

Respirind dupa mult timp aerul de deasupra liniei de clasament sub care se trage linia spre Liga a II-a, echipa Pandurii nu concepe sa se impiedice miine de Politehnica. O spune clar unul dintre fotbalisti, Vasilache ("Sigur vom cistiga cu Iasiul pentru ca avem nevoie de toate punctele, mai ales ca pentru noi urmeaza meciuri grele, cu CFR, Dinamo si Rapid") dar si, mai voalat, antrenorul Eugen Neagoe: "Cu foarte mare concentrare si cu foarte mare dorinta de a cistiga cred ca vom putea trece si peste partida cu Poli Iasi. Nu va fi usor pentru ca Iasul e o echipa buna care nu intimplator a cistigat si cu CFR Cluj, dar am mare incredere in baieti si sint convins ca vom putea invinge daca vom continua jocurile bune pe care le-am facut".

Increderea gazdelor, insuflata de cele trei victorii consecutive obtinute in ultimele etape, semn ca revenirea lui Neagoe pe banca tehnica si a "garzii vechi" in teren in locul "armadei" de straini adusa de Teixeira, a insemnat o masura inteleapta, nu-i sperie insa pe oaspeti. Desi au avut luari de pozitii prudente, laudative la adresa gorjenilor, moldovenii au ca plan ferm evitarea infringerii si mentinerea unei distante linistitoare fata de locurile retrogradabile.

Problemele meteorologice care au facut multe terenuri din Petrosani impracticabile, au dat putin peste cap programul de pregatire al oaspetilor, care au trebuit sa se antreneze aseara la Paroseni, unde e prevazuta a se derula si sedinta de pregatire din cursul diminetii de astazi, dinaintea plecarii spre Tirgu Jiu. Suplimentul fusese oferit de drumul mai mult decit obositor facut joi, antrenorul secund Narcis Ciocirlan spunind ca ruta Iasi – Petrosani a fost parcursa in circa 12 ore!

Dupa cum v-am mai informat, Poli nu va conta in partida de miine pe Andrei Cristea, ce este suspendat dupa eliminarea din partida cu CFR Cluj si pe Tincu, Straton, Miclea si Toma, ce nu au efectuat deplasarea. In schimb, Bersnjak, care fusese invoit pentru citeva probleme personale, a ajuns de ieri la echipa, antrenindu-se sub comanda lui Ionut Popa, care a facut si el jonctiunea cu echipa dupa ce joi a fost acasa, la Arad.

Formatiile probabile

Pandurii: Mingote – Popete, Rus, Chibulcutean, Cardoso – Vasilache, Pacurar, Vancea, Iordache – Orac – Piturca.

Poli: Branet – Homei, Onut, L. Munteanu, Pecnik – Ad. Ilie, Milea – Bersnjak, Naidin, Sfirlea – Bilba.

Comentarii