Asteptam un scor de maidan

vineri, 07 septembrie 2001, 23:00
2 MIN
 Asteptam un scor de maidan

Gura de oxigen luata la Birlad in urma cu o saptamina poate sa insemne pentru Poli Unirea Iasi adevaratul start in acest sezon si uitarea "pacatelor" anterioare: infringerea de la Vatra Dornei si remiza din Copou cu rafinorii din Darmanesti. De altfel si starea de spirit in lotul iesean este super-optimista, toata lumea asteptind ca astazi Poli sa surclaseze nou-promovata formatie din Negresti.
Oaspetii au inceput dezastruos campionatul fiind invinsi pe teren propriu cu 5-0 de FC Botosani, in etapa trecuta remizind tot acasa cu Foresta II. "Bomba" detonata la Bacau in etapa a doua cind vasluienii au invins pe Aerostar poate fi insa un avertisment in legatura cu "fata de deplasare" a oaspetilor de astazi; in acelasi timp starea terenului poate fi un impediment serios pentru echipa care construieste. Iesenii pornesc favoriti detasat si prin prisma meciului de Cupa, jucat la Negresti, in care desi au folosit doar jucatori legitimati anul trecut la Unirea 2000 – intre care, citiva erau deja cedati la AS Telecom – iesenii s-au impus net, cistigind cu 4-1.
Fata de echipa aliniata in primele trei runde de gazde nu vor aparea noutati spectaculoase, legitimarea jucatorilor noi ce dau teste la Poli fiind programata pentru saptamina viitoare. Singura noutate poate fi una… veche, Giani Capusa, care a revenit la echipa si poate (re)imbraca tricoul "alb-albastrilor". Desi se simte mult mai bine, Manole va fi menajat si pentru acest meci, reintrarea lui pe gazon fiind aminata.
In legatura cu accesul la stadion, conducerea iesenilor a precizat ca este ultimul prilej pentru microbistii ieseni de a intra gratuit la meciurile oficiale de pe "Emil Alexandrescu". La urmatorul meci de acasa vor fi puse in vinzare bilete, pretul acestora urmind sa fie 10 000 de lei. "Cheltuielile suplimentare care apar in legatura cu necesitatea fortificarii lotului ne-au silit sa luam aceasta hotarire. Oricum, am stabilit un pret simbolic care poate insemna si o proba de atasament fata de echipa" a declarat Dragos Urdaru, directorul de marketing al FC Poli Unirea care a adaugat ca spera ca iesenii sa-si pastreze si astazi interesul etalat pina acum in startul acestui sezon.Adrian Kereszy si Gelu Paveliuc, care au fost supervizati in aceasta saptamina de Vasile Simionas, ar putea incepe meciul in formula: Cimpeanu – Gheban, A. Ilie, Petrache, D. Munteanu – Condurache, Dragoi, Medeleanu, Andrus – Dobrea, Brighiu. Celelalte meciuri ale unei etape dominata de derbiul FC Botosani – Sportul Municipal Vaslui sint: Aerostar Bacau – RATC CFR Moldova Iasi; Foresta II Falticeni – Gloria Zemes; CFR Pascani – Rulmentul Birlad; Bucovina Radauti – Pro Mobila Crucea; Cimentul Bicaz – Ceahlaul II Tirgu Neamt. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii