Atentie la National!

joi, 01 decembrie 2005, 00:00
2 MIN
 Atentie la National!

Dupa scandalul de la inceputul saptaminii legat de meciul de Cupa cu Rapidul, de miercurea viitoare, Politehnica Iasi trece pe planul doi subiectul, preferind sa se concentreze asupra meciului de duminica, cu FC National, din ultima etapa a turului diviziei A de fotbal. „E foarte important sa obtinem victoria in acest meci, pentru a avea o iarna si un retur mai linistit. Avem apoi tot timpul sa ne gindim la partida cu Rapid” spune presedintele Politehnicii, Sorin Boca.
Ieri, fotbalistii ieseni au profitat de imbunatatirea starii terenurilor si au iesit din sala, antrenindu-se normal. In ciuda faptului ca este foarte afectat de decesul unui fost coechipier de la Vagonul Arad, Relu Drauceanu (antrenor la juniorii lui Telecom Arad), la inmormintarea caruia a trimis o coroana de flori, antrenorul principal al iesenilor, Ionut Popa increca si el sa-si mobilizeze elevii in vederea ultimului sprint din an. „Incerc sa-i fac sa scoata tot ce e mai bun din ei in aceste ultime doua meciuri oficiale ale anului. Baietii sint constienti ca si vacanta va fi mai frumoasa daca obtinem rezultatele pe care ni le-am propus” a declarat Popa.
Dupa o lunga perioada in care a avut serioase probleme de lot, tehnicianul iesean are motive de satisfactie in aceasta saptamina. In afara lui Romulus Miclea, despre care se stia ca nu va mai juca in tur de la accidentarea pe care a suferit-o, nici un jucator nu este suspendat ori accidentat in vederea partidei de duminica, Bernard, ultimul fotbalist cu probleme medicale, reluindu-si ieri alergarile. (Ovidiu MINEA)

Comentarii