Atentie, pericol de gazare!

joi, 09 august 2012, 22:53
3 MIN
 Atentie, pericol de gazare!

CSMS continua sa navigheze prin ape tulburi in Liga I de fotbal, echipa ieseana avand programat astazi, de la ora 21:30, un nou meci infernal, cu Petrolul Ploiesti. Oaspetii, care au dus in vara o campanie de intarire de exceptie, nu concep sa nu-si onoreze statutul de favoriti, antrenorul Mircea Rednic anuntand ca vine in Copou la victorie: "Este un meci important pentru noi. Trebuie sa castigam la Iasi, pentru a privi mai linistiti partidele care urmeaza. Nu subestimam adversarul, dar, chiar daca nu ne va fi usor, putem invinge in Copou". Tehnicianul "gazarilor" este linistit in ceea ce priveste lotul de jucatori, cu exceptia lui Adrian Cristea,suspendat, toti fotbalistii ploiesteni fiind apti de joc, Galamaz si Szukala, care au avut probleme medicale, fiind recuperati. In plus, oaspetii au anuntat ca au de gand sa domine si fondul sonor de pe "Emil Alexandrescu", prahovenii estimand ca aproape 500 de suporteri ai "lupilor galbeni" vor fi prezenti la Iasi.

Pe langa forta deosebita a adversarilor, Iasul are de suferit si din pricina problemelor interne. Desi este extrem de subtire, lotul intarzie sa fie intarit cu jucatori valorosi, presedintele Florin Prunea recunoscand public ca acest lucru nu se va intampla, chiar daca echipa va retrograda! Apoi, dezbinarea existenta la varf (primarul Nichita si Prunea incearca sa scape de antrenorul Ionut Popa, presedintele nefiind alaturi de tehnician nici macar la conferinta de presa de miercuri) se resimte si la nivelul vestiarului. In viziunea lui Popa, singura sansa a Iasului in jocul de astazi este o determinare iesita din tipare. "Doi-trei jucatori de la Petrolul au salarii cat are toata echipa noastra! In fata unei formatii care e cotata drept mare favorita la titlu, vom incerca sa facem fata cat vom putea. Pentru asta, trebuie sa ne mobilizam la maximum. Le-am spus jucatorilor, chiar daca pierdem cu 10-0, trebuie sa stoarcem tricourile cand iesim de pe teren. Trebuie sa facem asta si pentru orgoliul nostru, dar si pentru spectatori, care sa vada ca incercam tot ce depinde de noi" a spus, miercuri, antrenorul. Popa a incercat si in aceasta saptamana o multime de solutii pentru a schimba fata echipei, formatia de start urmand a fi stabilita dupa antrenamentul de aseara, care s-a terminat dupa inchiderea editiei.

Un bilet de intrare la jocul CSMS – Petrolul costa 20 de lei la tribune si 10 lei la peluze.

Formatiile probabile

CSMS: Irimia – Jovanovic, Cretu, Tincu, Vladu – Keita, Straton, Milea, Tudor, Herghelegiu – Cl. Ionescu.

Petrolul: Bornescu – Achim, Galamaz, Yamissi, Guilherme – Boudjemaa, Mustivar, M. Cristescu, L. Marinescu – Grozav, Hamza Younes.

Programul etapei a IV-a

Ziua    Ora     Meci   TV

Vineri  19:00  Astra – Severin          DigiSport

Vineri  21:30  CSMS – Petrolul       DigiSport

Duminica       19:00  "U" Cluj – Viitorul      DigiSport

Duminica       19:30  Vaslui – Pandurii       DolceSport

Duminica       21:30  Medias – Steaua       DigiSport

Luni    19:00  Otelul – CFR Cluj      DolceSport

Luni    21:30  Concordia – Brasov  DigiSport

Comentarii