Atentie, se intoarce Miclea!

miercuri, 03 ianuarie 2007, 21:35
2 MIN
 Atentie, se intoarce Miclea!

Mijlocasul echipei Poli Iasi, Romulus Miclea, le-a transmis fanilor echipei sa aiba in continuare incredere in formatia antrenata de Ionut Popa, indiferent de situatia grea prin care trece in prezent echipa din Copou.
"Chiar daca au plecat doi jucatori de baza Onofras si Bordeanu), fanii nostri trebuie sa aiba incredere in noi. Vom scapa de la retrogradare si chiar am convingerea ca ne vom clasa pe un loc onorabil la finalul sezonului. Le transmit tuturor «La Multi Ani!» si sa aiba parte de sanatate in 2007", a spus Miclea.
Fotbalistul a marturisit ca spera ca in 2007 sa-si ajute cit mai mult echipa in campania de evitare a retrogradarii. "Am ramas cam restantier la capitolul meciuri si goluri. Daca nu se va intimpla nimic neprevazut sper sa joc meci de meci incepind din retur si sa dau si golurile pe care le asteapta fanii de la mine", a declarat, ieri, Romulus Miclea.
Accidentat inca din luna septembrie, Miclea a mai declarat ca se simte excelent si ca asteapta cu nerabdare sa revina pe gazon, in returul acestei editii de campionat. Golgeterul echipei din Copou in urma cu doua sezoane, el a suferit la un antrenament dinaintea meciului din etapa a VI-a, cu Poli Timisoara, o accidentare grava la genunchi, fiind nevoit sa se opereze in luna octombrie de menisc. "In afara meniscului am avut probleme si cu niste cartilagii care intrau in oase si, din aceasta cauza, acestea au trebuit scoase. Am stat multe luni in afara terenului, dar acum ma simt bine si ma pregatesc intens pentru a ma prezenta intr-o forma optima la reunirea lotului", a spus mijlocasul lui Poli Iasi.

Home, sweet home
Politehnica Iasi este singura echipa din Liga I care se va pregati in aceasta pauza competitionala numai in tara. Lipsa banilor loveste echipa din Copou atit la capitolul transferuri, ci si la cel privind pregatirea echipei. Cu conturile aproape goale, cele zece miliarde de lei vechi virate de catre Consiliul Local fiind alocate platii restantelor catre jucatori si achitarii unei parti a datoriilor catre stat, Poli Iasi nu a stabilit pina la aceasta data nici macar un cantonament montan, un eventual turneu in strainatate fiind exclus.
"Raminem sa ne pregatim in Iasi, pentru ca avem aceleasi conditii ca si la munte. Avem sala de forta moderna la stadion, teren sintetic de antrenament unde putem juca si meciuri amicale, nu are rost sa cheltuim banii pentru a merge intr-o statiune montana, mai cu seama ca lipseste zapada. Cit despre plecarea in strainatate, nu poate fi vorba in acest moment de asa ceva", a declarat antrenorul Ionut Popa.
Politehnica Iasi s-a pregatit in precedentele doua ierni in Italia, participind la traditionalul turneu Winter Cup de la Norcia, cistigind trofeul atit in 2005, cit si in 2006. (NewsIn)

Comentarii