„Au ajuns la vorbele lui Marin”

vineri, 23 mai 2003, 23:00
1 MIN
 „Au ajuns la vorbele lui Marin”

Atmosfera din Copou devine din ce in ce mai apasatoare, fotbalistii de la Poli resimtind din plin lipsurile financiare din ultima perioada. „Baietii au ajuns la vorbele lui Marin (n.r. – Barbu, fostul antrenor), care le atragea atentia ca vor avea mari probleme daca nu vor obtine rezultate” a caracterizat pulsul lotului antrenorul Narcis Ciocirlan, care s-a incumetat sa conduca pe finalul sezonului o echipa total debusolata. Ultimatumul federal privind plata a 17 500 $ catre Metalul Plopeni pina saptamina viitoare a insemnat un bidon de gaz turnat peste focul ce mocnea deja la Poli. Chiar in aceste conditii dificile, formatia ieseana isi propune un final de sezon onorabil. „La antrenamente se lucreaza bine insa lipsa mizei si problemele financiare ne creaza probleme. Trebuie lucrat mult si la capitolul psihic” a completat Ciocirlan.
Avind doua deplasari „grele” consecutive, la Ploiesti si Pitesti, Iasul isi propune „sa joace fotbal”, obiectivul principal fiind cistigarea partidei din ultima etapa, de pe teren propriu, cu Electromagnetica.
Astazi, dupa antrenamentul de dimineata, Poli va pleca la Ploiesti. Din delegatia ieseana nu vor face parte Botan, Matinca, Matyas, Pacurar si Bilba, toti accidentati. Chiper si Irinel Ionescu au fost recuperati iar suspendati datorita cartonaselor nu exista. (Ov. MINEA)

Comentarii