Au refuzat un sfert de milion

marți, 10 februarie 2004, 00:00
3 MIN
 Au refuzat un sfert de milion

Astazi, in cadrul emisiunii „Sport Show” difuzata la postul local de televiziune Tele M, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Poli Unirea a facut o dezvaluire interesanta: Poli Unirea a refuzat o oferta tentanta de la un club ucrainean de prima liga, pentru tinarul Adrian Cristea, oferta ce se cifreaza la 250.000 de euro, platibili imediat. „Este noua optica a clubului nostru, aceea de a acumula, inainte de a vinde. In plus, avem nevoie de serviciile lui Cristea, cel putin in actuala campanie de promovare si el poate ajuta inca echipa de a-si indeplini obiectivul. Sintem convinsi ca, pina la vara pretul lui Adrian va creste si va fi o batalie pentru mijlocasul iesean la fel de acerba ca si aceea pentru tizul sau de la Bacau”, a spus Nichita, care a mai adaugat ca jucatorul iesean este monitorizat de multe divizionare A, printre care si Rapid.
Campania de a retine jucatorii in scopul de a creste pretul seamana, intr-un fel, cu aceea a Stelei, care a reusit un transfer reusit cu Claudiu Raducanu, in Spania si pregateste unul si mai si, al lui Mirel Radoi. Nichita nu a dezvaluit numele clubului care l-a solicitat pe Cristea, pentru a-l nu bulversa pe jucatorul care a fost selectionat si la lotul de tineret.
Astazi, amical cu ACU
Dupa doua antrenamente efectuate ieri, in apropierea cartierului general de la Baile Felix, Poli Unirea disputa astazi un nou joc amical in stagiul pe care-l efectueaza in Ardeal. Moldovenii se vor deplasa la Arad pentru un test cu divizionara B din localitate, ACU, ora de start a disputei fiind 11,00. Pentru trupa condusa de antrenorul Vasile Simionas, important este faptul ca terenurile din zona ofera conditii de lucru cu mingea pe iarba, desi vremea s-a cam suparat in ultimele zile. „Duminica a fost o ploaie cu tunete si fulgere, cum nu am vazut pina acum in luna ianuarie. Din fericire, terenurile, chiar grele, ne permit sa derulam programul propus” a spus Simionas.
In ceea ce-i priveste pe jucatorii nou-veniti, acestia ajung, treptat, la un nivel de pregatire corespunzator. Marea lovitura pare a fi „cipriotul” Alin Savu, el avind avantajul faptului ca a venit dintr-un campionat in plina desfasurare, forma etalata la amicalul de simbata cu Tricotaje Ineu confirmind ca fostul petrolist este intr-un stadiu de pregatire adecvat. Daca Simionas a spus despre Tinel Petre si Arcanu ca au ajuns la un nivel optim chiar dupa cantonamentul de la Vatra Dornei, in ritm par a fi intrati si alti doi fosti petrolisti, Paraschiv, Bitica si Preda. Pe aceleasi coordonate este asteptat sa ajunga si marea revelatie de pina acum, germanul Feucht, care a sosit saptamina trecuta in Romania fara a avea in picioare o saptamina completa de antrenamente.
Vesti bune vin de la jucatorii care au acuzat probleme de sanatate inca inainte de deplasarea spre Felix. Dulcianu si Vintila sint recuperati, dupa spusele lui Simionas, care a adaugat ca si Ionescu a primit acceptul medicilor de a face efort; singura situatie mai speciala ramine cea a liberoului Adrian Ilie, care a facut o radiografie la coloana vertebrala pentru a stabili care sint cauzele durerilor la spate pe care le acuza. (Ovidiu MINEA)

Comentarii