Au sosit pistele

joi, 17 aprilie 2008, 20:58
2 MIN
 Au sosit pistele

Cind au incheiat in octombrie 2007 contractul cu nemtii de la "Karl Funk&Co" pentru inlocuirea pistelor turnate cu piste de placi conducatorii clubului CFR anticipau ca lucrurile vor evolua rapid. Iesenii chiar si-au facut sperante ca vor putea in decembrie sa joace meciul din Liga Campionilor cu ungurii de la Zalaegerszeg dar n-a fost sa fie.

Au fost chiar momente de ingrijorare dupa ce legaturile telefonice s-au rarit si asta in conditiile in care beneficiarul platise deja un avans. Pina la urma insa, dupa aproape jumatate de an de asteptare, arena ieseana este pe punctul sa imbrace haine noi. Si asta pentru ca cele patru piste din placi au ajuns la Iasi, ultima faza fiind reprezentata de montaj. "Materialele au ajuns la Iasi si asteptam acum sa vina doi angajati ai firmei pentru a face montajul. Pentru ca au un program incarcat am fost programati in perioada 5-11 mai.", spune presedintele CFR Iasi, Radu Pipa, care a fost in Germania pentru a fi sigur ca lucrurile vor evolua normal.

Din cei 40.000 de euro cit valoreaza pistele iesenii au platit deja un avans de 25% si dupa montaj vor mai achita inca un sfert. Restul banilor din contract vor fi achitati in rate care se intind pe durata a doi ani si jumatate. Aceasta miscare reprezinta prima faza a modernizarii arenei, conducatorii avind in vedere si schimbarea in viitor a panourilor de afisaj si a automatelor.

"Modernizarea completa ar necesita inca 40.000 de euro si intentionam sa facem aceasta miscare in viitor. Pina atunci e bine ca vom avea piste de placi si vom putea astfel omologa sala pentru meciuri internationale.", a mai adaugat Pipa. In conditiile in care Campionatul National de popice s-a intrerupt iesenii ar putea sa inaugureze arena la ultima etapa din sezonul regulat, pe 31 mai, cind vor intilni pe CS Vulcan.

Comentarii