Barca pe valuri

miercuri, 24 februarie 2010, 23:04
2 MIN
 Barca pe valuri

Desi juca cu ultima clasata in serie, echipa ieseana de baschet feminin se astepta la un meci foarte greu la Timisoara iar deznodamintul avea sa confirme previziunile. "Ne-am aparat foarte prost la inceput, apoi am schimbat sistemul, am revenit pina la 3-4 puncte dupa pauza dar asta n-a durat mult.", a spus la final Radu Boisteanu, antrenorul echipei care a fost condusa in sfertul patru si cu 20 de puncte avans dar a scapat pina la urma mult mai bine. Daca in marea lor majoritate cifrele din statistici au fost aproximativ egale, diferente s-au inregistrat la nivelul procentajului la aruncari de la semidistanta (59%-36%), ceea ce pina la urma s-a si reflectat in rezultatul final, Tatarinova, Panait si Gapeeva fiind jucatoarele iesene cu cea mai mica precizie. Mai mult, si din pacate, Politehnica nu reuseste in continuare sa scape de erorile individuale multiple, capitol la care Browne (8 mingi pierdute), Tatarinova si Panait (cite 5) au "punctat" masiv si aceasta data. In fine, la sectiunea "lucruri bune" se pot alinia recuperarile reusite de Browne (9) si Panait (7) procentajele bune reusite de Walker si aportul adus de Tatarinova la pase decise (5) respectiv interceptii (5). Daca de la echipa gazda lista marcatoarelor le-a gasit in frunte tocmai pe cele mai experimentate jucatoare din lot (Ondreikovics – 17, Stoedin – 17, Mesaros – 13 si Gradinaru – 12), pentru Politehnica au evoluat Walker (16, 2×3), Tatarinova (13, 3×3), Browne (18), Panait (6), Necula (8) apoi Cioroiu (3, 1×3), Alaiba si Gapeeva (4).

Alte rezultate ale etapei a IV-a

Seria A1: Rapid Bucuresti – SCM Craiova 67-75, CSM Oradea – ICIM Arad 54-77, Teleorman Alexandria – LMK Sf. Gheorghe 49-75 si MCM Tirgoviste – CSM Satu Mare 74-43.

Seria A2: Olimpia Bucuresti – U Cluj-Napoca 71-74. Sportul Studentesc Bucuresti a stat.

Etapa viitoare (27 februarie)

Seria A1: ICIM Arad – Rapid Bucuresti, SCM Craiova – Teleorman Alexandria, CSM Satu Mare – CSM Oradea si LMK Sf. Gheorghe – MCM Tirgoviste.

Seria A2: U Cluj-Napoca – U LPS Alba Iulia, Galactica Brasov – Bega Timisoara si Sportul Studentesc Bucuresti – Olimpia Bucuresti. Politehnica Iasi sta.

Comentarii