Bilba se intoarce, pleaca Rednic

joi, 29 iunie 2006, 21:02
2 MIN
 Bilba se intoarce, pleaca Rednic

Desi a amenintat ca se lasa de fotbal daca Poli nu-i da dezlegarea la Rapid, golgeterul Politehnicii Iasi, Ionut Bilba, s-a intors ieri dupa amiaza in cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc. Jucatorul a si participat alaturi de coechipierii sai la al doilea antrenament al zilei, coordonat de Ionut Popa. Ioan Salavastru, avocatul ce-i reprezinta interesele lui Bilba a declarat ca nu-i intelege pe cei de la Poli: „Au cerut initial 500 000 euro, iar cind au avut banii jos de la Rapid au cerut mai mult. Bilba e dezorientat acum, insa e pacat sa se lase de fotbal, chiar daca la Poli cistiga cit un angajat la societatea Capsunica”. Reamintim ca Ionut Popa a declarat miercuri ca Bilba poate pleca la Rapid doar daca giulestenii platesc 1 milion $. Fotbalistul nu a fost ieri in stare sa lege doua vorbe, el repetind obsesiv cuvintele „Ma doare capul! Oricare e intrebarea, nu comentez!” atunci cind era chestionat cu privire la evenimentele din ultima perioada.
In legatura cu situatia lui Bilba, primarul Gheorghe Nichita a spus: ” Pentru Bilba avem o oferta de 500.000 euro de la Rapid, dar a fost rechemat la echipa. La noi se fac transferuri de milioane de euro, Bilba de ce ar fi mai prejos. Este tinar, are doar 22 de ani. Anul acesta sigur va exploda. Am fost sunat de George Copos. La telefon mi-a oferit 350.000 euro pe Bilba”, a precizat Nichita. Primarul sustine ca ar vrea pe Bilba si un procent de 20% dintr-un viitor transfer al jucatorului, dar ca Rapid nu a oferit acest lucru. „Antrenorul a spus ca ar vrea un milion de euro pentru el. Eu as vrea macar 700.000 euro, daca tot nu vor sa accepte un procent dintr-un viitor transfer. Avem depus la Liga si documentele pentru recuperarea sumelor datorate de Rapid pentru transferul lui Daniel Pancu”, a declarat Nichita.
Altfel, Daniel Rednic a refuzat aseara sa semneze prelungirea contractului cu Politehnica Iasi, jucatorul fiind foarte aproape de FC Arges. Astazi, este asteptat in cantonament jucatorul Mihai Lungan, de la FC Bihor, aflat pina acum in pregatiri cu Jiul.

Comentarii