Box: Lucian Bute va lupta cu jamaicanul Glen Johnson pe 5 noiembrie, in Canada

miercuri, 17 august 2011, 08:51
1 MIN
 Box: Lucian Bute va lupta cu jamaicanul Glen Johnson pe 5 noiembrie, in Canada

Meciul Bute – Johnson va avea loc fie la arena Bell Centre din Montreal, fie la Pepsi Coliseum din Quebec si va fi transmis de postul american de televiziune Showtime, care urmeaza sa difuzeze si rezumatul luptei dintre danezul Mikkel Kessler si germanul Robert Stieglitz, campionul mondial WBO la super-mijlocie, programata in aceeasi zi, in Danemarca.

In varsta de 31 ani, Lucian Bute a castigat toate cele 29 de meciuri disputate pana acum ca profesionist, aparandu-si cu succes, pentru a 8-a oara, centura de campion mondial IBF la supermijlocie, pe 9 iulie, la Bucuresti, in fata francezului Jean-Paul Mendy, pe care l-a invins prin KO in repriza a 4-a.

Urmatorul sau adversar, Glen Johnson, in varsta de 42 ani, are in palmares 51 de victorii, 15 infrangeri si 2 egaluri. Jamaicanul a fost ales dupa ce danezul Mikkel Kessler si americanul Kelly Pavlik au refuzat sa lupte cu campionul roman.

Johnson a boxat ultima oara pe 6 iunie, in cadrul turneului Super Six, fiind invins la puncte de campionul mondial WBC, englezul Carl Froch. (Agerpres)

Comentarii