Cad jucatorii pe capete

marți, 18 octombrie 2011, 21:23
2 MIN
 Cad jucatorii pe capete

CSMS Iasi pare o corabie aflata in deriva, cu "marinarii" cazind pe capete. Ieri, antrenorul principal al echipei, Ionut Popa, a anuntat ca nu mai stie pe cine sa bage pe teren in meciul de simbata, cu Astra Ploiesti II, "gluma" legata de accidentarile in lant aparute in ultima perioada ingrosindu-se peste limita suportabilitatii. "Straton si Ciucur, care au probleme musculare, nu s-au putut pregati toata saptamina si nu cred ca vor putea juca simbata, cu Astra II, la fel ca si Boestean. Nalati a vomitat, s-a simtit foarte rau, Mitrea are si el probleme, Aldea e lovit. Gado nu poate reveni decit dupa inca vreo doua saptamini, iar Orac, Vatavu si Avramia nu au nici o sansa de a mai reveni in acest tur. Nici nu stiu pe cine sa mai bag in teren" a spus tehnicianul. Una dintre solutiile gindite pentru cirpirea lotului, Erixon Danso, a picat, olandezul parasind Copoul.

In ceea ce-l priveste pe Ionut Bilba, despre care v-am informat in numarul de marti al ziarului ca a revenit in Copou, acesta a evoluat aseara intr-un meci-scoala disputat cu juniorii A ai CSMS. Conform unor surse din cadrul clubului, tratativele privind legitimarea fostului golgeter al Politehnicii urmeaza  a fi finalizate astazi, cind se va sti daca atacantul va semna cu CSMS sau nu.

Tot astazi va fi organizata o sedinta a Comitetului Director al CSMS in care, printre altele, se va discuta si despre politica de salarizare a fotbalistilor. Dupa cum v-am mai informat, zece dintre componentii lotului iesean (Onofras, Vladu, Straton, Ghiceanu, R. Tincu, Mitrea, Boestean, Ciucur, L. Florea si Paval) au anuntat ca sint dispusi sa renunte la bonusurile acordate de conducere pentru simpla prezenta pe teren. Si alti fotbalisti dintre ceilalti 11 din lot care au stipulate in contracte astfel de bonusuri ar fi de acord sa renunte la acestea in cazul in care sistemul de premiere a rezultatelor va fi modificat. Reamintim, politica adoptata de conducerea CSMS face ca, la ora actuala, primele pentru rezultatele pozitive (victorie acasa, egal sau victorie in deplasare) sa fie, in multe cazuri, mai mici decit cele pentru prezenta pe teren in meciurile oficiale!

Comentarii