Ceferistii au mincat carbuni

vineri, 28 septembrie 2001, 23:00
2 MIN
 Ceferistii au mincat carbuni

RATC CFR: Comisu – Luiuz, Vasluianu, Catusanu, Dragoi, Virlan – Voicu (’83 Ipate), Popescu, Ilade – Botezatu (’50 Pancu), Padurariu (’89 Raileanu).
CFR Pascani: Ailenei – Maranda, Goanta, Ciopraga, Drumaru (’59 Dumitrascu), Vizitiu – Ancuta, Tutu, Ciosu (’59 Pistinciuc) – Cimpeanu, Cislaru (’50 Cr. Vasiliu).
Cu capul pe butuc datorita lipsei rezultatelor in startul seoznului si fara jumatate de echipa ("si tocmai jumatatea buna" dupa cum comenta un personaj din anturajul celor de la RATC CFR Moldova referindu-se la absentii Paun, Murgu, Fieraru, Romila si Paval, primii 4 fosti "polisti"), antrenorul gazdelor Dorinel Toiu parea condamnat inaintea meciului de ieri de pe stadionul Nena din etapa a saptea a diviziei C. Pina la urma insa tehnicianul iesean si-a condus echipa spre prima victorie din campionat, aminind gindurile conducerii de mazilire.
Gazdele au avut douazeci de minute de foc in care au fost de "nerecunoscut" in bine, elanul fiind dat si de golul inscris rapid de Voicu, in minutul 2. Apoi, pascanenii (cu un virf excelent, Cimpeanu) trec la cirma jocului si irosesc citeva ocazii incredibile, interventiile lui Comisu si bara transversala (dupa "capul" lui Goanta din minutul 45) conservind scorul la pauza. Scenariul s-a repetat dupa pauza, debutul mai bun al gazdelor aducind golul de 2-0, Ilade transformind in minutul 56 penaltiul acordat in urma faultului lui Ciosu asupra lui Voicu. Urmeaza din nou trecerea la comanda a pascanenilor si, dupa inca o bara, Pistinciuc (’80) reaprinde sperantele oaspetilor, stinse insa cu un minut inainte de final de sutul plasat a lui Virlan care a fixat scorul la 3-1.
Per total, victorie tonifianta a celor de la RATC CFR Moldova in derbiul "transportatorilor" din judetul Iasi la capatul unui meci jucat exclusiv pe teren si nu prin birourile ceferiste. Ca si in alte rinduri, nivelul partidei a produs insa serioasa ingrijorare in ceea ce priveste valoarea fotbalului actual din esalonul trei, imaginea oaspetilor care au preferat ca la pauza sa nu mearga la vestiare ci sa se odihneasca pe teren completind mireasma existenta in meciurile de judet de alta data, simtita si ieri, pe Nena. (Ovidiu MINEA)

Comentarii