Ceferistii se gindesc sa faca scor

vineri, 24 septembrie 1999, 23:00
1 MIN
 Ceferistii se gindesc sa faca scor

Daca tinem cont ca infringerea in fata Apemin Borsec este inregistrata in prima etapa, se poate spune ca fotbalistii de la CFR Citadin nu au mai cunoscut infringerea de sase etape! Chiar daca seria I a esalonului trei este foarte modesta sa recunoastem ca, pentru o nou promovata, aceasta este o performanta. Duminica, pe stadionul "Tineretului", ceferistii au prilejul sa continue seria excelenta adversara fiind Santierul Naval Galati, una din echipele "necajite" ale seriei. Reamintim doar ca in prima etapa s-a chinuit sa invinga pe teren propriu pe Fortus, echipa ce, la acea ora, era alcatuita in mare majoritate din jucatori foarte modesti.
Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este reliefata si de pozitiile in clasament, iesenii (+4) avind un avans de 8 puncte in clasamentul adevarului. Si starea de spirit a celor doua echipe este total diferita, galatenii venind dupa un egala acasa cu Aerostar Bacau in timp ce iesenii au invins etapa trecuta in deplasare, la Vaslui.
Celelalte echipe iesene din divizia C evolueaza miine in deplasare. Fortus Iasi se va deplasa la Odorheiu Secuiesc pentru meciul cu Budvar in timp ce feroviarii pascaneni vor infrunta Cimentul Bicaz. (Ovidiu MINEA)

Comentarii