Cine trage teapa?

luni, 14 ianuarie 2008, 22:32
2 MIN
 Cine trage teapa?

Ieri dimineata, un post de radio portughez, "In Directo" anunta bomba: Dica s-a transferat la Benfica Lisabona. Pe la ora 12,00, patronul Stelei, Gigi Becali a confirmat transferul realizat de verii sai, Giovanni si Victor, pentru 4 milioane de euro, fotbalistul stelist urmind a primi un salariu de 800.000 de euro pe sezon.

Un transfer despre care nimeni din cantonamentul Stelei din Spania nu stia. Nici managerul Adrian Ilie, nici antrenorul Marius Lacatus, nici macar insusi Dica! Doua ore mai tirziu, insa, acelasi Gigi Becali s-a sucit: "Dica nu a plecat inca, nu ii mai dati voi, presa, ca Dica a semnat cu Benfica. Putem spune ca a plecat abia atunci cind va semna. Asta se poate intimpla saptamina asta. Transferul lui nu e sigur 100%, lucrurile se pot suci. Pina nu semneaza, nu putem spune ca Dica e la Benfica. Probabil va semna saptamina asta", a spus Becali, continuind ca si pentru Dorin Goian a venit ora plecarii: "Nu exista o oferta concreta pentru el, dar sunt niste echipe din Anglia  (Newcaslte? Aston Villa? – n.r)  care s-au interesat de pretul lui. Sunt dispus sa ii dau drumul pe 6-7 milioane de euro".

In fine, pe la 4 dupa amiaza, Benfica a dezmintit pe site-ul sau chiar interesul pentru Dica: ""Este o tentativa de valorizare a jucatorului", a conchis un purtator de cuvint al Benficai, dupa ce Gigi Becali a afirmat ca transferul lui Dica la Benfica s-ar putea materializa in aceasta saptamina. 

Si pentru ca existenta fumului fara foc nu s-a demonstrat, inca, stiintific, intrebarea din titlu este justificata. Mai ales ca, spre seara, "Gazeta Sporturilor" a aflat din surse steliste ca Dica se va transfera, totusi, in aceasta saptamina. Dar nu la Benfica!

Comentarii