Colceag a semnat pentru Lokeren!

miercuri, 31 martie 1999, 23:00
1 MIN
 Colceag a semnat pentru Lokeren!

Ajuns la inceputul saptaminii in Belgia, portarul Sorin Colceag, ultima data la FCM Poli Iasi, a reusit ca, dupa numai o repriza jucata intr-un meci amical, sa-i convinga pe cei de la Lokeren de necesitatea achizitionarii sale. Astfel, dupa vizita medicala, Colceag a semnat deja un contract pina in vara cu formatia de prima liga din Belgia, pronosticurile dindu-l sigur ca titular in poarta echipei care pina acum a fost aparata de un jucator de 36 de ani. In cazul in care partile vor fi multumite exista o clauza de prelungire pe 5 ani a contractului.
Referitor la mini-perioada de transferari care bate la usa mutatii spectaculoase nu se anunta in Copou. In afara de plecarea lui Colceag, despre ceilalti jucatori nu se stie inca nimic sigur: Tiron cocheteaza cu CFR Pascani si CFR Citadin, pentru Stancu exista foarte multe variante, inclusiv de prima liga, cea mai aproape de adevar fiind, in acest moment, ARO Cimpulung iar Cristi Puscas asteapta si el mai multe raspunsuri.
La capitolul veniri este posibil sa fie trecut numele virfului moldovean Igor Corjan, cel care a fost transferat anul trecut, prin intermediul presedintelui iesean Vasile Drutca, de la Unisport Chisinau (echipa de prima liga din Republica Moldova) la Olimpia Satu Mare. (Ovidiu MINEA)

Comentarii