Comando CSMS (GALERIE FOTO)

joi, 15 martie 2012, 18:49
4 MIN
 Comando CSMS (GALERIE FOTO)

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa in care oficialii clubului au prezentat noile achizitii si gindurile legate de returul Ligii a II-a de fotbal, care incepe simbata.

Presedintele executiv al clubului, Florin Prunea, care si-a facut mea culpa vizavi de problemele de comunicare aparute in ultima perioada, fostul international dind asigurari ca lucrurile se vor remedia, s-a aratat multumit de campania de transferari a iernii: "Toti jucatorii noi pot aduce un plus echipei. Nimeni nu a fost transferat ca titular, fiecare trebuie sa lupte pentru locul in echipa. Ne-am orientat ca, in afara calitatilor sportive, sa aducem si oameni de caracter. Am incredere ca ne vor ajuta sa atingem obiectivul, promovarea". Seful executivului iesean a spus ca doar de fotbalisti depinde ca starea buna existenta acum la club sa fie mentinuta. "Cu mari eforturi, salariile au fost achitate, asa ca toata lumea e la zi cu drepturile financiare. E un lucru normal pentru o echipa care isi doreste performanta. Acum, numai de noi depinde sa pastram aceasta stare" a declarat Prunea, care s-a referit si la licentiere: "Datoriile la buget sint zero, avem litigii cu unii fotbalisti, in functie de sentintele federale urmind a actiona. Eu spun ca stam bine cu licenta, termenul limita de rezolvare a problemelor fiind 31 martie". Referitor la lotul de jucatori, presedintele a anuntat ca asteapta doi brazilieni si ca portarul Popa e la un pas de a parasi Copoul: "In aceasta saptamina trebuie sa soseasca doi brazilieni, un atacant si un mijlocas. Daca domnul Popa va fi multumit de ei, ii vom achizitiona. In ceea ce priveste jucatorii pe care nu vom conta in retur, am ajuns la un numitor comun cu Catalin Popa, cu care ramine doar sa semnam actele de reziliere, in timp ce cu Nalati si Florea mai discutam. In ceea ce-l priveste pe Orac, asteptam sentinta comisiilor in litigiul pe care-l avem". Florin Prunea a incheiat facind trimitere la meciul de simbata, cu Dinamo II: "Simbata, cu Dinamo II, trebuie sa actionam ca un comando. Mergem acolo, luam punctele si venim inapoi acasa!".

Antrenorul CSMS Iasi, Ionut Popa, a explicat de ce este permanent nemultumit: "Un antrenor care se respecta vrea foarte mult de la echipa sa. De aceea, nu veti auzi vreun antrenor care sa fie multumit de lot ori de joc. Eu mi-am mai dorit jucatori, insa fotbalistii mi-au spus ca nu mai e nevoie de transferuri. E un semn bun, inseamna ca au incredere in valoarea lor. Acum, trebuie s-a demonstreze si sa arate ca nu sintem echipa cu a sasea sansa la promovare, asa cum arata clasamentul. Si trebuie s-o demonstreze rapid, pentru ca daca se retrag zece echipe, s-ar putea sa mai jucam sapte-opt meciuri in acest retur". In privinta noutatilor, tehnicianul a spus:  "Astept mult de la ei. Nu-i pot cere lui Milea sa joace ca Hagi, insa ii pot cere sa fie mijlocasul de calitate care este. Astept mult de la straini, de la Petrovic, de exemplu, care are calitati foarte bune. Din pacate, nu am reusit sa aducem atacantul dorit, desi am discutat cu multi. Zuluf a preferat sa joace la Mioveni, Chitu, de la Navodari, ne-a pacalit citeva saptamini, Dedu de la Brasov, n-a venit, Brajkovic n-a confirmat". Referitor la jocul cu Dinamo II, seful bancii tehnice iesene a afirmat ca planurile sale sint date peste cap de indisponibilitatile din lot: "Din pacate, accidentarile a trei jucatori pe care eu ii vedeam titulari, Vladu, Gado si Avramia, si suspendarea lui Tudor, ne creaza mari probleme. Trebuie sa gasim solutii pentru a nu rata meciul cu Dinamo II pentru ca, in acest retur, daca am pierdut doua jocuri iesim din carti".

Declaratiile noilor veniti

George Cotiga (numarul 23): "Sint foarte multumit de ce am gasit la Iasi. Sper sa ramin si din vara aici. Imi doresc mult sa cistigam simbata".

Ionut Irimia (numarul 1): "Desi Bistrita e ca si promovata, am ales sa vin la Iasi, pentru ca aici sint conditii mult superioare. Sper sa ajungem repede in clasament ca si Gloria".

Ciprian Milea (numarul 26): "Sint foarte bucuros ca m-am intors in orasul care mi-a dat cele mai mari satisfactii profesionale. Iasul merita o echipa de Liga I".

Alexandru Cretu (numarul 2): "M-am intors acasa cu gindul de a promova. Nu am nici o problema sa joc si la club si la nationala de tineret. Cel mai bine ma simt pe postul de stoper dreapta".

George Codrea (numarul 24): "Sint fericit ca am ajuns la un club de traditie".

Cristi Haisan (numarul 12): "Am gasit un colectiv frumos in orasul natal si o conducere tehnico-administrativa profesionista. Ma gindesc doar la revenirea in Liga I".

Yamodou Camara (numarul 4): "Avem o echipa buna, un antrenor foarte bun si conditii bune. Chiar daca va fi greu de atins obiectivul, vom munci mult si vom promova".

Ivan Petrovic (numarul 9) a anuntat, prin intermediul lui Prunea, ca doreste sa vorbeasca doar pe teren.

Comentarii