Comedie in Copou

miercuri, 03 octombrie 2012, 21:55
2 MIN
 Comedie in Copou

  

Intrunit ieri intr-o sedinta de urgenta, Comitetul Director al CSMS Iasi nu a luat nicio decizie! Anuntata a fi principala tema de discutie, rezilierea contractului presedintelui executiv al clubului, Florin Prunea, nici nu a mai fost discutata deoarece fostul international nu a mai cerut sa plece de la Iasi. Mai mult, Prunea a sustinut ca nu a avut de gand niciodata sa plece din Copou: "Nu am pomenit niciodata de demisie sau de plecarea de la Iasi. Merg mai departe". Atunci cand i s-au adus aminte de declaratiile date la finalul jocului cu CS Severin, de duminica, cand a cerut public rezilierea contractului – "Luni voi cere Comitetului Director rezilierea contractului meu, pe cale amiabila. Am anuntat decizia mea tuturor. Eu nu merit sa fiu jignit de spectatori cum sunt, pentru ca nu eu l-am dat afara pe Ionut Popa. Altii l-au dat afara si eu sunt cel injurat. Cine l-a dat afara? Ce facem acum, apologia tampitilor?" – si de cele de marti, in care cerea convocarea Comitetului Director pentru discutarea aceluiasi subiect, Prunea a replicat scurt: "S-a discutat rezilierea contractului meu, insa acesta este un subiect inchis".

La cateva secunde, fara sa stie ce a spus Prunea, presedintele Comitetului Director, Leonida Antohi, a negat insa ca s-a discutat rezilierea contractului lui Prunea, deoarece acesta nu a adus aminte de asa ceva! "Noi ne-am reunit ca urmare a solicitarilor presedintelui pe tema rezilierii contractului sau. Acest subiect nu s-a discutat insa, pentru ca Florin a avut o atitudine demna. Si-a recunoscut greseala facuta si si-a cerut scuze. Neanuntand Comitetul Director ca vrea sa plece, nu am mai avut ce discuta. Florin Prunea merge mai departe, avand ca sarcina mobilizarea echipei in continuare. Pentru declaratiile date insa, va fi sanctionat. Asa cum a platit si fostul antrenor, Ionut Popa, cand a lipsit de la echipa, asa cum a platit si Straton, care a injurat spectatorii, asa va plati si presedintele. Ramane sa vedem unde se incadreaza abaterea lui Florin, pentru a stabili exact sanctiunea".

Prunea, care a discutat ieri si cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a refuzat sa comenteze apoi contradictiile dintre declaratiile lansate in ultimele zile de la varful clubului.

Gorovei scapa fara amenda

Florin Prunea s-a referit si ieri la situatia lui Razvan Gorovei, un junior talentat, care se pregateste de mai mult timp la echipa mare a CSMS, care a batut un jucator de la Noua Generatie la sfarsitul unui joc disputat duminica, victima stand internata doua zile la Spitalul de Neurochirurgie. "Cu siguranta, Gorovei va fi sanctionat. Nu si financiar, pentru ca are un salariu mic iar in Regulamentul de Ordine Interioara amenzile sunt mari pentru astfel de gesturi" a spus presedintele CSMS.

Comentarii