Cristea scapa de cantonament

vineri, 16 ianuarie 2004, 00:00
2 MIN
 Cristea scapa de cantonament

Dupa ce jumatate din lotul CS Poli Unirea a efectuat vizita medicala, miine urmind a trece prin filtrul medicilor de la Policlinica Sportiva si restul fotbalistilor, ieri programul de alergari din Copou a avut la start intreaga trupa pregatita de Vasile Simionas si Narcis Ciocirlan. Ca si pina acum, internationalul de tineret Adrian Cristea a facut opinie separata, el urmind un program separat de coechipierii sai. „Nu-l vom avea in cantonament, deoarece va pleca la lotul de tineret, asa ca a inceput pregatirile mai devreme, urmind un program special, pentru a fi intr-o forma fizica corespunzatoare” a spus Simionas.
Cel despre care oficialii ieseni spun ca va produce in scurt timp un nou „caz Cristea” in fotbalul romanesc, dupa cel actual, al tizului bacauan, a fost declarat netransferabil de presedintele CA, Gheorghe Nichita: „Si acum avem oferte pentru el de la echipe de prima liga, insa, cel putin pina in vara, este netransferabil. Vom incerca sa-l determinam sa ramina si in sezonul viitor la Iasi, unde vrem sa construim o echipa puternica”.
In alta ordine de idei, sansele de transfer ale mijlocasului Edi Colec (Sportul Studensesc) au scazut, deoarece varianta prezentata de jucator conducerii iesene, ca poate veni gratis in Copou, a fost contrazisa de patronul gruparii din Regie, Vasile Siman. Altfel, directorul administrativ al CS Poli Unirea, Pavel Hodea, a inspectat conditiile oferite de hotelul Caliman din Vatra Dornei, unde liderul B1 intentioneaza sa aiba cartierul general, incepind de pe 21 ianuarie. Multumit de cele vazute, oficialul iesean si-a dat acordul ca echipa sa mearga in cantonament in locatia amintita. (Ovidiu MINEA)

Comentarii