Cu moralul la pamint

marți, 06 aprilie 1999, 23:00
2 MIN
 Cu moralul la pamint

Cu visele de marire spulberate, FCM Poli Iasi joaca astazi la Sacele un meci in care principalul adversar va fi, chiar inaintea Preciziei, moralul la pamint al echipei dupa dezintegrarea Consiliului de Administratie. In plus, alaturi de mai vechile absente ale lui Cotan si Urdaru, in meciul de astazi nu vor putea evolua nici Botan, eliminat etapa trecuta, si nici Bordeanu care a incasat al patrulea cartonas galben in actualul sezon in meciul cu Rocar. In schimb, este posibila reaparitia dupa mai vechea accidentare a lui Serban, care a facut deplasarea cu echipa. Alte noutati sint revenirea lui Puscas la echipa, el nemaiputind fi transferat in alta parte in "minimercato" precum si posibilul debut sub culorile alb-albastre a lui Igor Corjan, venit de la Olimpia Satu Mare.
Delegatia ieseana a plecat ieri, dupa prinz, cu autocarul spre Brasov, sosirea la Sacele fiind prevazuta astazi.
De partea cealalta, Precizia, reprezinta o echipa destul de incomoda a seriei, mina meseriasului Marin "Magiun" Barbu (pe care Poli l-a ratat la mustata in iarna) facindu-se simtita in jocul unei echipe care nu dispune de individualitati de marca insa foarte disciplinata. Este posibil ca la saceleni sa revina fosta lor vedeta, Dani, fost la Universitatea Craiova.
Inaintea etapei de astazi, Poli ocupa locul 4 cu 38 de puncte (+2 in clasamentul adevarului) iar Precizia Sacele locul 10 cu 30 de puncte (-3 la adevar). In turul campionatului FCM Poli a invins greu cu 2-1.
Formatiile probabile:
Precizia: Ciubotaru – Costrut, Ursut, Draganoiu, Bilivolschi – Brujan, Todoran, Vlad, Ambrus, Bokor, Nistoroschi.
FCM Poli : Cimpeanu – Gavrilescu, Paraschiv, Cojocaru, Petrache, Ionescu – Manole, Matinca, Puscas – Onofras, Decu (Corjan).
Arbitri : L. Sajtos; I. Constantinescu, A. Damian. Observator FRF: N. Lazarescu.
Celelalte jocuri : Tractorul Brasov – Sportul Studentesc (in tur, 0-2); Nitramonia Fagaras – Metrom Brasov (0-3); Chindia Tirgoviste – Petrolul Moinesti (0-1); Rulmentul Alexandria – Gloria Buzau (0-0); Cimentul Fieni – Dunarea Galati (1-1); Dacia Braila – Poiana Cimpina (0-2); Laminorul Roman – FC Brasov (0-4); Rocar Bucuresti – Midia Navodari (1-2). (Ovidiu MINEA)

Comentarii