Cu tunurile pe Razvan

luni, 30 iunie 2003, 23:00
2 MIN
 Cu tunurile pe Razvan

Astazi, la Bucuresti, se va consuma o intilnire foarte importanta in ceea ce priveste viitorul CS Poli Unirea Iasi. Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii din Copou, viceprimarul Gheorghe Nichita, impreuna cu viitorul presedinte executiv al clubului, Marius Stan, se vor intilni cu Razvan Lucescu, in incercarea de a-l convinge pe ultimul sa preia functia de antrenor principal al divizionarei B. Pentru aceasta, Nichita si-a anulat intreg programul pe care-l avea astazi, el tragind inca sperante in privinta unei schimbari de strategie a lui Lucescu junior, cel care afirmase ca, inainte de a incepe noua cariera, vrea sa studieze un an.
„Chiar daca Razvan, in care am mare incredere, este destul de rezervat, voi incerca si aceasta varianta, de a-i explica personal ca va avea sprijin si mina libera daca va veni sa lucreze alaturi de noi, la un club care vreau sa devina un model in fotbalul romanesc. Si ma refer aici nu numai la organizare sau capitole ci si la curatenia morala” a spus Nichita.
Reamintim ca viitorul primar interimar al Iasului a demarat campania de atragere a lui Lucescu junior in Copou prin invitarea tatalui acestuia, Mircea Lucescu, la Primaria ieseana, vizita tehnicianului lui Besiktas in oras avind destule ecouri pozitive; urmatorul pas, facut tot saptamina trecuta, a fost facut prin mandatarea lui Marius Stan de a purta o discutie preliminara cu fostul vicepresedinte rapidist si aceasta tatonare soldindu-se cu reactii datatoare de minime sperante.
„Asaltul decisiv” va avea insa loc astazi, cind vom afla daca Razvan Lucescu va fi prins in mrejele pe care i le intinde de ceva vreme Poli. In ipoteza unui raspuns negativ din partea proaspatului absolvent al Scolii Nationale de Antrenori, nu este exclus ca viitorul tehnician al Iasului sa fie recomandat de Mircea Lucescu. Se studiaza insa si o varianta de mijloc, cu asigurarea unui interimat in prima jumatate a campionatului si descalecarea lui Razvan in Copou inainte de returul sezonului ce va incepe pe 23 august.
Gheorghe Nichita, ce se va deplasa la Bucuresti pe calea aerului, va incerca sa foloseasca drumul pe care il face si pentru o intilnire cu directorul firmei Metalexportimport (noul patron al societatii Fortus), Florian Nichita, care a declarat ca este gata sa sprijine tentativa de promovare a Iasului cu 10 miliarde de lei. (Ovidiu MINEA)

Comentarii