Debut cu victorie

duminică, 23 septembrie 2007, 23:06
2 MIN
 Debut cu victorie

 15 luni a avut de asteptat echipa ieseana de handbal masculin pentru a-si trece in cont o victorie, ultimul succes datind din iunie 2006, de la barajul de mentinere in Liga Nationala.

Si daca in sezonul trecut iesenii n-au prins decit o remiza la Cluj, noul sezon le-a adus o victorie inca de la debut, venita insa dupa o schimbare de esalon. "Nimeni nu va avea viata usoara la Piatra Neamt.", spune antrenorul Costel Schender dupa succesul la limita reusit in fata unei formatii care anul trecut a terminat grupa pe locul secund si a participat la barajul de promovare.

Insa, in ciuda rezultatului strins, oaspetii au dominat o confruntare pe care au avut-o la indemina de la inceput pina la sfirsit si au avut momente cind au condus si la sapte goluri diferenta.

"In ambele reprize am avut avantaj de sapte goluri insa n-a fost o minte limpede care sa tina de rezultat. Chiar si in ultimul minut am avut trei goluri avans dar nemtenii s-au apropiat si dupa ce au fructificat doua aruncari de la 7m. A fost un meci in care am facut 7-8 faze de manual dar au fost si destule momente in care jucatorii s-au precipitat.", a mai adaugat tehnicianul Politehnicii, care a inceput cu Cioltan in poarta, cu Velicu si Caciuc extreme, cu Ifrim si Damian interi, cu Druga pivot si Elisei centru, pe parcurs fiind operate mai multe modificari.

Damian a fost cel mai bun marcator al oaspetilor cu 11 goluri (4 din 7m), urmat fiind de Ifrim (7), Velicu (5), Draghici (3), Druga (2), Elisei (2), Caciuc (2) si Petrea (2).

Celelalte rezultate ale primei etape: Univ. Galati – Neptun Constanta 41-21 (21-8) si CSM Focsani – HC Vaslui 21-24 (10-15). CSS Bacau a stat.

Etapa viitoare (duminica, 30 septembrie): HC Vaslui – LPS P. Neamt, Neptun Constanta – CSM Focsani, CSS Bacau – Univ. Galati. Politehnica Iasi sta.

Comentarii