Deceptie la nivel inalt

Subtitlu

marți, 15 iunie 2010, 22:59
2 MIN
 Deceptie la nivel inalt

Coasta de Fildes: Barry – Demel,  K. Touré, Zokora, Tiéné – Eboue (’89-Romaric), Y. Touré, Tioté – Dindane, Gervinho (’82-Keita), Kalou (’66-Drogba). Antrenor: Sven-Göran Eriksson.

Portugalia: Eduardo – P. Ferreira, Carvalho, Br. Alves, Coentro – Deco (’62-Tiago), Mendez, Meireles (’86-Amorim) – Cr. Ronaldo, Liedson, Danny (’56-Simao). Antrenor: Carlos Queiroz.

Cartonase galbene: Zokora, Demel / Ronaldo

Arbitru: Jorge Larrionda (Uruguay)

Intr-o grupa in care Brazilia s-a inscris din start ca mare favorita la obtinerea unui loc pentru turul urmator al Mondialelor sud-africane, Costa de Fildes si Portugalia nu-si puteau propune decit sa prinda al doilea loc calificativ. Sortii le-au adus pe cele doua echipe fata din fata inca de la debutul lor in competitie si asteptarile au fost mari de la doua formatii pigmentate cu jucatori cu mare experienta in campionate de top. Duelul a fost oarecum placut ochiului, angajament a existat insa finalizarea a fost problema si in afara de sutul in bara trimis de Cr. Ronaldo in min. 10, nimic serios n-a mai fost consemnat in prima repriza, una in care Portugalia a parut mai activa. Actul secund a inceput pe contre insa reluarile cu capul ale lui Liedson respectiv Gervinho au fost mai degraba anemice. Cei doi antrenori au cautat solutii si daca Queiroz a schimbat la mijloc, Eriksson a mers pe „mina" lui Drogba. Rezultatele n-au fost semnificative iar tabela a ramas intacta pentru ca suturile lui Meireles si Cr. Ronaldo n-au prins cadrul portii iar sarja ivoriana din prelungiri n-a avut efect chiar daca la una dintre actiuni Drogba a fost capat de linie.

Comentarii