Derby acasa, derby in deplasare

vineri, 07 octombrie 2011, 21:35
2 MIN
 Derby acasa, derby in deplasare

Fetele de la Terom joaca astazi, de la ora 13:00, la Plopeni, cu HC Activ Ploiesti, in etapa a patra a Seriei A a Diviziei A. Daca vor cistiga in Prahova in fata unei echipe care a probat, in startul sezonului, fotoliul de lider al clasamentului, elevele lui Victorina Bora isi vor conserva prima pozitie, pe care o ocupa acum, indiferent de rezultatele celorlalte meciuri. Antrenoarea iesencelor a spus ca asteapta de la jucatoare o evolutie asemanatoare cu cea avuta in repriza a doua a partidei cu HM Buzau, disputata marti, pe teren propriu: "Ne asteptam la o replica viguroasa din parte gazdelor, care au o trupa omogena. Noi insa mergem sa cistigam. Pentru asta trebuie sa evoluam constant, asa cum am facut-o in repriza a doua a meciului cu Buzaul".

In ceea ce-i priveste pe baietii de la Poli, acestia vor primi duminica vizita HC Vaslui. Clasati pe locul IV al Seriei A a Diviziei A, la egalitate de puncte cu adversarii, sportivii pregatiti de Florin Spiridon si Ioan Zepciuc vizeaza si ei sa cistige, chiar daca au in fata o echipa care a participat anul trecut la barajul de promovare in elita. Misiunea iesenilor este ingreunata si de problemele de lot aparute in aceasta saptamina, Ciocoiu si Saracila fiind anuntati indisponibili. In ciuda acestor elemente, Spiridon este optimist: "Valoarea adversarului, care s-a intilnit serios in aceasta vara, aducind patru jucatori si accidentarile lui Ciocoiu si Saracila ne dau serioase batai de cap. Totusi, am incredere ca putem lega a patra victorie consecutiva, rezultat de care avem nevoie pentru a ramine linga Bacau si Galati, care sint neinvinse pina acum".

Partida de miine dintre Politehnica si HC Vaslui, care conteaza pentru etapa a V-a, se va disputa in Sala LPS Iasi, cu incepere de la ora 11:00.

Programul etapelor din week-end

Etapa a IV-a (feminin): Activ Ploiesti – Terom Z Iasi; HM Buzau – Unirea Slobozia; Spartac Bucuresti – HCF Piatra Neamt; Rapid Bucuresti – Universitatea Tirgoviste; Universitatea Bucuresti – Scoala 138 Bucuresti.

Etapa a V-a (masculin): Politehnica Iasi – HC Vaslui; Universitatea Tirgoviste – Universitatea Galati; LPS Piatra Neamt – Interhandball Bucuresti; CSM Bacau – Dinamo Bucuresti; Triumf Calarasi – Stiinta Bucuresti; Bucovina II Suceava – Dunarea Braila; Teleorman Alexandria – CSM Focsani

Comentarii