Dintr-o aminare intr-alta

luni, 28 noiembrie 2011, 21:55
2 MIN
 Dintr-o aminare intr-alta

Cu toate ca in ultima perioada s-au petrecut mai multe evenimente care necesitau o reactie imediata din partea capilor clubului, iar gafele comise pe banda rulanta in tur trebuie urgent remediate in cazul in care se doreste cu adevarat continuarea campaniei de promovare in Liga I de fotbal, lucrurile continua sa se taraganeze la Clubul Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi. Aminata in citeva rinduri in aceasta luna, pe motiv ca finalul turului este aproape, reunirea Comitetului Director (CD) al clubului nu va avea loc nici astazi, asa cum se anuntase. Desi atit managerul clubului, Leo Grozavu, cit si antrenorul principal al echipei, Ionut Popa, pregatisera rapoartele cerute de Comitetul Director pe marginea activitatii primei jumatati a sezonului, tehnicianul gindind programul echipei si in functie de sedinta CD, punctele de vedere ale celor doi nu vor fi ascultate astazi.

Explicatia schimbarii bruste, aparuta in cursul dupa amiezii de ieri, a fost dezvaluita de o persoana din conducerea clubului: "S-a aflat ca domnul primar Nichita este plecat din Iasi in aceasta perioada. Nu putem sa luam vreo decizie importanta fara a ne consulta cu cel fara de care clubul nu ar fi finantat, deci nu ar exista. Domnul primar ar trebui sa se intoarca joi seara in Iasi, vineri are o agenda incarcata, asa ca sedinta va fi tinuta saptamina viitoare, in functie si de programul dumnealui".

In atare conditii, citeva dintre propunerile despre care s-a vehiculat ca ar putea tine capul de afis al zilei (rezilierea contractului managerului Leo Grozavu, renuntarea la mai multi jucatori, pe lista neagra figurind Sergiu Dani, Anatolie Boestean, Laurentiu Florea, Paul Catalin Tincu, Adrian Nalati, Vasile Ghindaru, Sascha Marinkovic, Natanael Paval, Bogdan Ghiceanu, Ionut Bilba si Bogdan Aldea, accidentatii Orac si Vatavu fiind un capitol aparte, deschiderea unor tratative de transfer, creionarea programului de pregatire a iernii) au ramas in stand-by.

Comentarii