Divort iremediabil

joi, 04 mai 2006, 21:05
2 MIN
 Divort iremediabil

Iulian „Max” Arhire este fotbalistul cu cel mai spectaculos CV din lotul actual al Politehnicii. Totusi, de citeva etape, mijlocasul adus in Copou in urma cu doi ani din Ucraina nu este nici macar rezerva. Oficial, el este anuntat accidentat. Neoficial (dar real!), intre Arhire si Poli s-a produs o ruptura ce iremediabila. Ieri, fotbalistul a acceptat sa-si exprime opiniile vizavi de situatia lui actuala.
– Max, mai esti accidentat?
– Nu mai sint accidentat de mult.
– Atunci, de ce nu ai fost in lot in ultimele etape?
– Nu eu sint in masura sa raspund. Eu ma antrenez asa cum am facut-o si pina acum si respect deciziile care se iau.
– Nu te roade faptul ca acum nu esti nici macar rezerva dupa ce erai privit ca una dintre piesele de baza ale echipei?
– Normal ca da! Ma consolez insa cu faptul ca mai am o luna de contract cu Poli si va veni apoi un nou inceput.
– Sa inteleg ca din vara pleci din Copou?
– Cu siguranta! Nu am ce sa reprosez nimanui nimic, insa poate nu a fost sa fie. Cit am stat la Iasi am avut parte de ghinioane cite nu am avut in toata cariera. Accidentari dupa accidentari, accidente de masina si tot felul de necazuri.
– Unde crezi ca s-a rupt firul?
– Acest lucru m-a framintat mult in ultima perioada. Cred ca la meciul cu Timisoara, la finele caruia am fost criticat de domnul primar, chiar daca, dupa parerea mea, nu am gresit asa de mult. A urmat partida cu Pandurii, in care recunosc ca am jucat modest si am fost fluierat de spectatori cum nu am patit-o nicaieri si totul a inceput sa se destrame.
– Ai ceva de reprosat cuiva de la Poli?
– Sub nici o forma.
– Dar tie?
– Eu spun mereu lucrurilor pe nume, cu orice risc. Asa s-a intimplat si la Iasi. Poate, uneori, in viata, e mai bine sa te abtii.
– Ai ceva planuri de viitor?
– Impresarul meu, Arcadie Zaporojanu, are deja ceva contacte cu echipe din Ucraina si Azerbaidjan iar din tara am doua oferte de la echipe aflate deasupra Politehnicii. Voi analiza si voi lua decizia cea mai buna. Pina atunci insa, imi voi face datoria la Iasi pina in ultima zi a contractului.
Rednic si Cernoch, titulari
Poli Iasi are un singur semn de intrebare in vederea partidei de duminica, cu Sportul, acesta fiind legat de starea lui Branet, care a lipsit si in runda precedenta, in meciul cu CFR Cluj, datorita unei accidentari usoare, dar siciietoare. In rest, lucrurile sint clare in privinta absentelor lui Bilba si Ciobanu, dar si a recuperarilor totale ale lui Rednic si Cernoch, menajati la inceputul saptaminii. „Ambii sint recuperati si vor fi titulari” a spus antrenorul Ionut Popa despre ultimii doi.

Comentarii