Doua, poate trei

joi, 17 aprilie 2008, 21:00
2 MIN
 Doua, poate trei

Dupa ce anul trecut a reusit sa califice trei echipe la turneele semifinale ale Campionatelor Nationale de juniori si chiar a facut senzatie ulterior cu medalia de bronz reusita la junioare III de echipa antrenata de Lenuta Lupan, Liceul cu Program Sportiv Iasi ar putea sa repete figura, in conditiile in care doua dintre cele sase grupe inscrise la start au atins deja acest prag iar una se afla la o remiza de succes.

Prima si cea mai sigura de calificare inca din pauza de iarna a fost echipa de juniori I antrenata de Costel Schender, care a terminat in fruntea seriei din care a facut parte. Incepind de miercuri iesenii se gasesc la Brasov unde disputa grupa semifinala alaturi de alte cinci adversare, pentru doua locuri calificante la turneul final.

Calificare muncita a obtinut apoi echipa de juniori II pregatita de Ciprian Agavriloaie, care a purtat un dialog prelung cu LPS Suceava dar a transat lupta fara tagata duminica, cind i-a invins pe suceveni la ultimul turneu de sala si s-au calificat la turneul programat la mijlocul lunii mai. In fine, surpriza primaverii este echipa de junioare I antrenata de Ana Duceac, cea care a aratat o cu totul alta fata in partea a doua a campionatului.

Cu cinci victorii si doar o infringere iesencele sint la un pas de calificare si mai au nevoie de doar o remiza duminica, in ultima etapa a sezonului regulat. Cu un punct Iasul ar egala Suceava si ar avea avantajul ca a cistigat doua din cele trei meciuri directe din acest sezon insa misiunea se anunta destul de grea, cita vreme meciul decisiv se joaca la Bacau, pe terenul liderului autoritar din serie.

Comentarii