Dumitru nu stie de gluma

joi, 25 ianuarie 2001, 00:00
2 MIN
 Dumitru nu stie de gluma

Intr-o convorbire telefonica purtata marti seara cu antrenorul principal al FCM Poli Iasi, Ion "Lita" Dumitru, acesta s-a aratat foarte dezamagit de modul in care juniorii Etcu si Raileanu au perceput sansa uriasa pe care le-a oferit-o, luindu-i in cantonament cu echipa mare, la Vatra Dornei. "I-am mai prins discutind cu niste pustoaice si le-am atras atentia la modul cel mai serios ca actele de indisciplina se platesc scump. Acum insa i-am prins iarasi abatindu-se de la disciplina asa ca miine dimineata (n.n. – ieri) Nikos (n.n. – preparatorul fizic) ii va urca in tren si ii va trimite la Iasi. Imi pare rau dar asta este, nimeni, indiferent de nume si virsta nu trebuie sa calce regulamentul stabilit. Este si un avertisment pentru <<clientii>> tentati sa calce disciplina de aici" a spus Lita.
Ieri dimineata, locul antrenamentelor obisnuite a fost luat de un meci amical, primul al anului. Adversara iesenilor a fost divizionara C, CFR Cluj Napoca, radiografia partidei fiind facuta de Lita Dumitru: "Am jucat doua reprize a 60 de minute pe un teren cu zapada care i-a solicitat din plin pe baieti. De aceea ma pot declara foarte multumit de utilitatea acestui meci. Scorul, 1-0 pentru noi, prin golul lui Petrache din minutul 55, are o mai mica importanta. Am jucat in formula Mihalache (Stoian, Luca) – Maxinciuc, Urdaru, Petrache, Danut Munteanu (Bungeanu) – Besleaga (Gavrilescu), Claudiu Dumitru (Basascu), Ionescu (Cotan), Gheorghe (Scrab) – Dobrea (Badarau), Capusa (Soponariu). La plusuri pot sa trec evolutia fundasilor centrali Urdaru si Petrache, a lui Maxinciuc, Claudiu, Danut si a virfurilor Dobrea si Capusa. In schimb m-au dezamagit Bungeanu, partial Scrab si Gavrilescu si, cel mai mult, Basascu care a fost de nerecunoscut. Nu au jucat Acatrinei, care are o contractura si Medeleanu, ultimul urmind programul normal de antrenamente insa nefiind fortat la jocuri pe terenuri grele datorita recentei operatii de menisc pe care a facut-o".
Ieri dupa amiaza Poli a avut un antrenament, astazi fiind programata o noua tripla in ceea ce priveste numarul sedintelor de pregatire. La aceste antrenamente va participa si Maricel Cojocaru care a facut ieri seara jonctiunea cu lotul iesean. (Ovidiu MINEA)

Comentarii