Elucubratii

miercuri, 24 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Elucubratii

Desi au pierdut net razboiul direct cu Poli Unirea, oficialii de la Sportul Municipal Vaslui au continuat seria acuzelor adresate echipei iesene. Ultima varianta aruncata la inaintare de vasluieni este neapararea corecta a sanselor de catre unii jucatori (nenominalizati!) ai Sportului in meciul de simbata trecuta. Acuzatiile vasluiene au stirnit ironie in Copou, presedintele Pavel Hodea declarind:
"Intr-adevar, ne-am luat toate masurile pentru ca am stiut tot timpul ce se intimpla in sinul rivalei noastre. Citim ziarele vasluiene pe Inernet! Personal, mi-e mila de domnul Strungariu care acum plateste tribut naivitatii de care a dat dovada in implicarea in fotbal. Ma refer la mercenarii de care s-a inconjurat ". Hodea a mai adaugat ca este satul de atacurile venite dinspre rivala lui Poli: "Mi-e lehamite de toate infectiile pe care le-am auzit tot sezonul dinspre Vaslui. A iesit intii la rampa Mladin, a urmat apoi Burdujan, acum Strungariu, cine stie ce va urma. Pina si galeria lor au afisat un banner urit la adresa noastra, in casa noastra, insa tot ei au vrut sa plece de pe stadion la 3-0 atunci cind si-au dat seama ca au scris aberatii. Ne-au facut in toate felurile pina si in programele lor de meci, insa Poli Iasi e Poli Iasi si nu se coboara la un asemenea nivel".
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului iesean, Gheorghe Nichita da argumente in combaterea afirmatiilor vasluienilor. "In primul rind asemenea gesturi nu caracterizeaza Iasul. Apoi, domnul Strungariu a spus mereu ca jucatorii lui sint platiti la nivelul diviziei A. Cum putea un club ca Poli, care a dat cu chiu, cu vai salariile saptamina trecuta si a avut noroc de incasarile de la meci pentru a achita prima jucatorilor proprii, sa aiba resurse care sa permita stimularea in sens negativ a fotbalistilor platiti regeste la Vaslui?" Nichita crede ca focul aprins de SM Vaslui este menit sa abata atentia de la adevarata cauza a esecului acesteia. "Stiu ca e la moda acum ca toata lumea sa strige ca a fost blat, insa mai bine vasluienii ar studia meciul pe caseta, ca sa vada unde au gresit" a spus seful liderului C1. (Ovidiu MINEA)

Comentarii