Esec in inferioritate

joi, 14 septembrie 2006, 22:25
2 MIN
 Esec in inferioritate

Nou-infiintata echipa ieseana de handbal feminin de la LPS n-a reusit sa debuteze cu o victorie in campionat, fiind invinsa aseara la Bacau de lidera clasamentului, Stiinta.
„N-am jucat chiar rau. Am si condus in partea secunda dar am suferit mult din cauza eliminarilor numeroase. S-a vazut apoi ca n-am facut meciuri de pregatire, in afara celor cu echipele de juniori de la liceu, dar sper sa rezolvam cu omogenizarea pe parcurs.”, ne-a declarat antrenorul iesencelor, Jean Lupan.
Daca in prima repriza gazdele au condus si au plecat la vestiare cu doua goluri avans, iesencele au revenit si in min. 42 conduceau cu 19-17. Avansul oaspetelor n-a fost sustinut insa, cita vreme LPS a jucat in urmatoarele minute cu trei jucatoare mai putin si a receptionat cinci goluri consecutive fara sa aiba vreo replica.
Ultima reactie a iesencelor a venit in min. 49 (scor 22-22) insa efectivul a fost din nou diminuat dupa ce interul dreapta Asofiei a vazut cartonas rosu pentru a treia eliminare, LPS avind in total noua perioade de inferioritate dar si trei aruncari de la 7m ratate. In afara de interul Mihaela Enea (care este plecata in Italia si revine la echipa abia la sfirsitul acestei luni), tehnicianul iesean a folosit toate jucatoarele pe care le are la dispozitie.
Pentru LPS golurile au fost marcate de Obreja (9, 3 din 7m), Birsan (7, 3 din 7m), Dumitrascu (5), Flaminzeanu (3), Asofiei (2) si Slabutu (1).
Duminica, de la ora 11.00 la sala LPS, echipa ieseana va disputa primul ei joc pe teren propriu, urmind sa intilneasca pe Oltchim II Rm. Vilcea.

Comentarii