Etapa fara ieseni

vineri, 28 septembrie 2007, 21:00
2 MIN
 Etapa fara ieseni

Desi campionatul a inceput abia de o saptamina handbalistii de la Politehnica Iasi lipsesc de pe tabloul etapei secunde cita vreme seria din care fac parte are un numar impar de echipe si tragerea la sorti a calendarului competitional le-a oferit acum un moment de ragaz.

Pauza este insa folosita din plin pentru pregatire pentru ca joi iesenii nu vor mai rata etapa a III-a si vor juca primul meci oficial pe propriul teren, cu HC Vaslui, de la ora 17.00, la sala LPS.

Invingatori la debut, la limita la Piatra Neamt, jucatorii lui Costel Schender au inceput sa simta gustul succesului si efectele lui, cita vreme zilele trecute Elisei si compania au incasat prima de 200 de lei conforma cu regulamentul stabilit la start prin care jucatorii vor incasa cite 200 de lei pentru un succes in deplasare si 100 de lei pentru unul obtinut pe teren propriu.

La fel de bine insa, pentru a continua sa simta succesul, in suflet si in buzunare, jucatorii sint constienti ca au nevoie sa-si creasca concentrarea si sa nu mai simta in spate rasuflarea adversarilor, asa cum s-a intimplat la Piatra Neamt, unde au condus si cu sapte goluri avans dar au cistigat la doar unul diferenta.

"Pauza pe care o avem acum o folosim pentru a ne creste omogenitatea. Vom avea meciuri grele in continuare si primul nostru obiectiv este sa facem Revelionul de pe primul loc in serie.", spune directorul sportiv Danut Constantinescu, care apreciaza ca la Piatra Neamt Politehnica a inceput sa semene putin a echipa. Iata partidele etapei a II-a, programate miine: HC Vaslui – LPS P. Neamt, Neptun Constanta – CSM Focsani si CSS Bacau – Univ. Galati.
 

Comentarii