Etapele din Divizia A de baschet, feminina si masculina, reprogramate din cauza vremii nefavorabile

joi, 02 februarie 2012, 18:33
1 MIN
 Etapele din Divizia A de baschet, feminina si masculina, reprogramate din cauza vremii nefavorabile

"Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a avertizarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, care creeaza incertitudine asupra posibilitatii de transport a echipelor, arbitrilor si comisarilor, programul competitional pentru acest week-end sufera modificari", se arata in comunicatul FR Baschet, de joi.

Conform acestuia, meciurile din etapa a XX-a masculina au fost reprogramate in datele 14 februarie, 7 sau 28 martie, in functie de felul in care se vor intelege echipele. Un singur meci se va juca, sambata, de la ora 19.00, intre CSM Oradea si "U" Mobitelco BT Cluj, campioana facand deja deplasarea la Oradea.

La feminin, jocurile din etapa a XX-a au fost reprogramate pentru datele 8 sau 22 februarie, la fel ca si cele din prima etapa a returului Diviziei B (masculin si feminin), pentru care nu s-au avansat date de disputare.

Alte actiuni amanate sunt cele ale lotului national U16 masculin, din 4-5 februarie, dar si cele zonale din Programul "PerformBaschet", la nivel de juniori, tot din intervalul 4-5 februarie.

De asemenea, meciurile din etapa programata duminica, la categoria juniori under 14 sunt amanate, precum si turneul under 13 (masculin), de la Calarasi. (Mediafax)

Comentarii