Examen de obiectiv

joi, 24 aprilie 2008, 21:42
2 MIN
 Examen de obiectiv

Chiar daca si-a dorit sa incheie sezonul mai repede, echipa ieseana de baschet feminin se pregateste de ultima transa de meciuri care vor configura si clasamentul in zona locurilor 9-10. Aflata in obiectivul cu care a plecat la start Politehnica-National nu vrea sa dea cu piciorul unei clasari pe locul noua (cea mai buna pozitionare de la infiintarea a acestei grupari, dupa ce a cochetat pina acum doar cu zona retrogradarii) dar va trebui sa treaca de Muncipal Tirgoviste, o formatie care a facut transferul din rai in iad dupa ce la finalul sezonului trecut purta coronita de campioana.

Lucrurile s-au schimbat insa mult si acum Municipal a reusit macar sa evite un loc retrogradabil (pentru ca oricum nu va retrograda nimeni) dupa ce a scos din joc Olimpia Bucuresti cu un succes smuls in Capitala. Parca multumite de isprava dar si pentru ca in disputa cu Iasul ar trebui sa vina de doua ori in Moldova dimbovitencele au propus sa joace direct doua meciuri in deplasare insa federatia de specialitate s-a opus.

Asa ca, respectind programul initial, astazi se joaca la Polivalenta prima disputa iar pe 30 aprilie a doua, iesencele sperind sa rezolve problema din doua incercari, fara a mai fi nevoie de inca un meci pe teren propriu simbata viitoare. Conform cu ce s-a intimplat in sezonul regulat Politehnica-National pleaca favorita pentru ca a batut de doua ori pe Municipal, chiar daca n-a facut-o la diferente mari. Insa temerile antrenorului Gabi Mihailescu se leaga de faptul ca, in comparatie cu adversarul, elevele sale n-au mai jucat un meci oficial de fix o luna de zile.

Mai mult, nici pregatirea n-a fost sustinuta si in efectiv complet, doua dintre titulare (Lazar si Tecoanta) bifind abia ieri un antrenament dupa o saptamina de pauza. Chiar si in aceste conditii este de asteptat ca gazdele sa se impuna cu atit mai mult cu cit ieri s-au achitat si restantele salariale adica motivul pentru care veterana Lazar a parasit echipa pentru o saptamina.

Comentarii