Experienta reflectata pe tabela

joi, 23 martie 2000, 00:00
2 MIN
 Experienta reflectata pe tabela

A marcat: Lohan (’15, ’38).
CFR Citadin: Cozianu – Bordianu, Frunza, E. Lungu, Voicu – Anichitoaie (’25-Padurariu), Nalbariu, Pintilie, Ilade (’60-Radeanu) – D. Lungu, Murgu (’55-Dobre). Antrenor: S. Sirbu.
FC Unirea 2000: Simionas – Bozianu, Lohan, Dragoi, Martin, Dascalu – Andrus, Cotan (’72-Boghean), Scripca – Ambrosie (’81-Ciocoiu), Brighiu (’88-Diaconescu). Antrenori: C. Costachescu s N. Ciocirlan.
A arbitrat: O Raileanu (Buzau).
La concurenta cu partida din Copou, pe Abator s-a consumat ieri derby-ul iesean al Diviziei C, o partida pe care destul de putinii spectatori din tribune au gustat-o doar in parte. Prezentind o echipa mai echilibrata, mai matura si mai experimentata, formatia pregatita de duetul Costachescu-Ciocirlan a reusit sa-si refaca "adevarul" dupa esecul din etapa trecuta. Echilibrul partidei s-a rupt in prima repriza, cind fundasul la marcaj Lohan a reusit doua goluri, cu care a consfintit succesul. A fost mai intii o lovitura libera executata de Cotan de la 22 m, deviata cu genunchiul in poarta, cei doi punind la cale si golul doi, dupa un corner si o lovitura cu capul de pe linia careului mic. Avind o linie de mijloc mai laborioasa, cu Cotan in forma, oaspetii au mai avut situatii clare de a-si mari avantajul, insa Brighiu si Ambrosie (de doua ori), au ratat din pozitii extrem de favorabile. De partea cealalta, zbaterile singulare ale lui Pintilie s-au materializat doar printr-un sut nu foarte periculos expediat de Lungu Daniel. In repriza secunda gazdele au parut ca incearca sa echilibreze disputa, insa experimentata defensiva coordonata de Mihai Dragoi a taiat din fasa orice actiune a tinerilor atacanti adversi. Mai mult, ocazii bune de desprindere au avut tot "uniristii", prin Andrus si Ambrosie, care n-au reusit sa-l invinga pe Cozianu. In etapa viitoare (programata duminica 26 martie) CFR Citadin joaca la Comanesti cu Minerul, in timp ce Unirea 2000 intilneste, pe teren propriu, pe ASA Rapid M. Ciuc. (L.M.)

Comentarii