Fata de cosmar a lui FCM Poli

luni, 17 aprilie 2000, 23:00
2 MIN
 Fata de cosmar a lui FCM Poli

Dupa cum v-am informat si ieri, FCM Poli Iasi a facut simbata, la Brasov, cel mai slab meci din acest an, fiind intrecuta fara drept de apel de Metrom cu un scor de forfait. In conditiile in care nici gazdele nu au rupt gura tirgului, principalele carente care au dus la acest insucces trebuie cautate in curtea proprie.
Nesiguranta a venit chiar de la compartimentul defensiv. Intre buturi, desi nu a gafat flagrant, Stoian nu a prins o zi prea fericita, in timp ce in fata lui, liberoul Constantin, neajutat prea mult nici de marcajul lui Ilie, a jucat foarte slab, gresind deseori si inducind o stare permanenta de nesiguranta. Renumita banda dreapta a iesenilor, despre care multa lume spune ca este una de prima liga, a dezamagit, Gavrilescu si, in special, Onofras jucind mult sub posibilitati. Si pe stinga lucrurile au mers asemanator, fundasul Gheban jucind totusi ceva in comparatie cu mijlocasul Ionescu. Evolutia stearsa a lui Medeleanu s-a simtit imediat in economia jocului, culoarele spre poarta ieseana fiind mult mai largi in timp ce Ion Radu, singurul jucator iesean care a evoluat aproape de valoarea reala, a trebuit sa se zbata singur pentru a aduce atit de necesara ordine in jocul moldovenilor. In avanposturi, Serban s-a desprins rareori de marcaj in timp ce Andries a reusit de mai multe ori acest lucru insa a ratat nepermis de usor citeva ocazii imense care, concretizate, ar fi putut scrie altfel istoria meciului. Nici schimbarile efectuate nu au adus nimic nou, Basascu (care a jucat o repriza), Fieraru si Florin Sandu (care nu avut insa timpul necesar pentru a arata ceva) evoluind in nota echipei.
Una peste alta, Poli a aratat pe stadionul "Metrom" o fata pe care suporterii nu ar vrea sa o mai vada in actualul sezon. Ce da de gindit este faptul ca a fost vizibila o lipsa de prospetime fizica ce poate deveni foarte daunatoare pe finalul acestui sezon in care se vor disputa 6 jocuri decisive pentru raminerea in B. Si asta intr-o perioada de mai putin de o luna! (Ovidiu MINEA)

Comentarii