Franta este neinvinsa

luni, 14 septembrie 2009, 22:44
1 MIN
 Franta este neinvinsa

Macedonia se afla la a doua victorie la Campionatul European de baschet masculin care se desfasoara in Polonia. Daca in grupele preliminare au trecut de Israel, macedonenii au facut acum o alta surpriza, invingind Germania. Echilibrata pina la pauza intilnirea s-a rupt in sfertul trei cind tinerii nemti n-au avut replica in fata fundasului veteran de 36 de ani Vrbica Stefanov, care si-a tras coechipierii dupa el cu 25 puncte, 5 interceptii si procentaje excelente la aruncari. Tot in grupa E Rusia a reusit sa produca prima infringere a grecilor. Dupa ce reusisera sa treaca si de croati, tinerii rusi s-au aparat ca la carte si au lasat ofensiva mai mult in baza veteranului american naturalizat McCarthy (17 puncte, 9 recuperari). In fine, Croatia a condus la pauza mare cu cinci puncte confruntarea cu Franta insa la reluare si-a intrat in rol vedeta din NBA Tony Parker, care a tras echipa dupa el (24 puncte, 6 recuperari, 6 pase decisive). Neinvinsa, Franta conduce in clasamentul grupei si poate pastra locul inaintea sferturilor de finala daca trece si de Grecia.

Rezultate grupa E: Macedonia – Germania 86-75, Grecia – Rusia 65-68, Croatia – Franta 79-87. Clasament: 1. Franta (4-0), 2. Grecia (3-1), 3. Rusia (2-2), 4. Croatia (1-3), Macedonia (1-3), 6. Germania (1-3).

Programul de astazi: Rusia – Macedonia, Franta – Grecia (in direct pe Sport 1 de la ora 19.15), Germania – Croatia (in direct pe Sport 1 de la ora 22.00).

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii