Frisoanele lui Marius Stan

marți, 30 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 Frisoanele lui Marius Stan

Sesizind starea de suficienta existenta la momentul actual la Poli Unirea Iasi, presedintele clubului, Marius Stan a tras un serios semnal de alarma. Invitat luni, la emisiunile „Fair Play”, difuzata de „Radio Nord Est” si „Sport Show”, de la „Tele M”, conducatorul gruparii din Copou a declarat: „Exista o stare de incredere exagerata in jurul echipei, ce se propaga si la nivelul vestiarului. Toata lumea ne vede deja promovati desi, in ipoteza nefericita a unui esec simbata, la Navodari, putem pierde chiar in aceasta runda locul I al seriei. Am spus-o si o repet, campionatul se incheie dupa ultima etapa si abia apoi putem trage linie sa vedem daca am promovat. E o greseala enorma sa consideram acum lucrurile ca si rezolvate”.
Stan a mai semnalat si problemele financiare cu care se confrunta gruparea din Copou. „La aceasta ora exista deja doua prime si citeva rate contractuale restante. In afara Primariei, a Consiliului Judetean si a citorva sponsori, nimeni nu vine sa ne ajute. Ar fi mare pacat sa nu reusim sa ne platim la timp jucatorii, pentru ca starea de spirit s-ar putea schimba repede, intr-una defavorabila”.
Seful executivului iesean a mai spus ca desi Dacia Unirea Braila este la doua puncte in spatele lui Poli, principalul adversar in cursa pentru A ramine Onestiul. „Onestiul a resimtit socul infringerii pe care le-am administrat-o insa sint convins ca nu a renuntat la lupta. La sumele ce s-au investit in aceasta echipa, ai caror jucatori au contracte chiar si de trei ori mai mari ca ai nostri, cred ca se gindesc ca exista si un meci retur cu Poli si tintesc in continuare promovarea. Si la Braila, o echipa cu un lot bun si o stare materiala comparabila cu a Iasului, trebuie sa fim atenti, insa principalul pericol ramine FC Onesti”. (OM)

Comentarii