Gala dupa gala (GALERIE FOTO)

joi, 17 ianuarie 2013, 21:44
2 MIN
 Gala dupa gala (GALERIE FOTO)

Dublin Pub s-a dovedit ieri neincapator pentru cei care au dorit sa asiste la Gala Sportului Iesean, eveniment organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Iasi. Pe baza topurilor realizate la sfarsitul anului trecut, care au continut doua categorii, sporturi olimpice si sporturi neolimpice, Directia i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai judetului. Nu au fost uitate Asociatiile Judetene de sport, sportivii veterani, echipele si cluburile locale, Inspectoratul Scolar Judetean, Liceul cu Program Sportiv, Clubul Sportiv Scolar "Unirea" si Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi. Premierile au fost facute de reprezentanti ai DJST, inclusiv directorul Ciprian Paraschiv, si ai oficialitatilor locale precum si de politicieni importanti: deputatii Sorin Iacoban si Constantin Adascalitei si Victorel Lupu, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Pe parcursul reuniunii s-a tinut si un moment de reculegere in memoria lui Constantin Verives, fostul antrenor si manager al echipei de rugby Politehnica, care a decedat anul trecut.

Paraschiv a apreciat ca 2012 a fost unul dintre cei mai reusiti ani din sportul iesean. "Prima medalie olimpica de aur din istoria Iasului, obtinuta de Alin Moldoveanu, numarul ridicat de sportivi prezenti la Olimpiada de la Londra, rezultatele notabile obtinute de ieseni la competitiile nationale si internationale, realizarea, cu fonduri europene, a terenului multifunctional de langa hotelul Sport sunt repere importante ale anului trecut, un an in care am suferit mult la capitolul finantare. Sper sa mergem pe o linie buna din punct de vedere al rezultatelor si in 2013" a spus directorul DJST Iasi.

Luni, la Teatrul Luceafarul, va avea loc o alta gala a sportului iesean, care va fi organizata de Primaria Iasi. Reamintim, anul trecut a mai avut loc o gala asemanatoare, in organizarea Consiliului Judetean Iasi.

Comentarii