Gata de Mondiale

marți, 29 aprilie 2008, 22:51
1 MIN
 Gata de Mondiale

Dupa ce au strins recent cinci medalii la Campionatele Nationale de juniori, canotorii de la CSM-LPS Iasi si-au facut si mai dulci Sarbatorile pascale dupa ce au participat la concursul national individual de selectie pentru loturile nationale. Pentru lotul de junioare I trei dintre sportivele pregatite de Ioan Lazariuc au intrat in carti pentru participarea la Campionatele Mondiale care au loc in luna iulie la Linz (Austria).

Cea mai buna clasare a venit de la Mihaela Petrila, sportiva aflata in primul an la junioare I si care a terminat concursul in frunte la 13 secunde avans fata de locul secund. Pe locul IV a venit apoi Irina Dorneanu in vreme ce Geanina Zlavog a prins si ea lotul national de pe locul XII. Nici la junioare II CSM-LPS n-a lipsit din front si al doilea punctaj din concurs i-a revenit Mihaelei Cretu. "Ea a cistigat finala insa la punctajul cumulat a terminat pe locul II, la jumatate de secunda de prima pozitie.", spune Lazariuc despre canotoarea care a avut timpi pentru o clasare pe locul VII in clasamentul junioarelor I.

Cum federatia de specialitate nu accepta amestecarea loturilor, Cretu nu va ajunge in Austria dar va face parte din lotul deplasat la o importanta regata organizata la Brno, in Cehia.

Comentarii