Gazdele au absolvit colocviul studentesc

joi, 17 februarie 2000, 00:00
2 MIN
 Gazdele au absolvit colocviul studentesc

"U" CUG: Florean 6 – Dancila 2, Rocas 2, Tonita, Gal 3, Fl. Baciu 8, Cl. Baciu 7, Volovati 5. Au mai jucat: Szabo – Huian 5, Burca, Vajiak. Antrenor: Remus Moldovan.
Poli Nena: Pralea – Timofte 5, Adam 3, Chitoroaga, Massari 3, Zepciuc 1, Onuta 2. Au mai jucat: Agrigoroaie – Halauca 4, Dimofte 2, Larion 1. Antrenor: Iulian Hatura.
Arbitrii: C. Iagar (Oradea) si Gh. Istraoan (S. Mare).
Lovituri de la 7 metri: 3/4 (transformate 1/4); minute de eliminare: 4 /4.
Asa cum era de asteptat Universitatea CUG nu a intimpinat mari probleme in a transa in favoarea sa calificarea in faza sferturilor Cupei Romaniei la handbal masculin, iesenii de la Poli Nena lasind la Cluj impresia unei echipe ambitioase si… cam atit. Inceputul partidei a fost unul echilibrat, ambele echipe mergind cap la cap pina in minutul 10. Oaspetii au reusit sa conduca pe tabela de marcaj o singura data in tot jocul (scor 3-4 in min. 11), dupa care s-au vazut total depasiti de evenimente. Universitarii clujeni au preluat initiativa reusind sa se distanteze treptat pe tabela de marcaj. Citeva repere ale scorului in prima repriza: 8-5 (min. 16), 13-7 (min. 21), cu diferenta maxima inregistrata la pauza. In tot acest timp moldovenii au parut o echipa resemnata, fara nici o pretentie la calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. In repriza secunda Poli Nena a reusit sa echilibreze jocul, fapt transpus si pe tabela de marcaj. Profitind si de relaxarea survenita in tabara gazdelor, iesenii au prins curaj reusind sa se apropie chiar la 6 goluri diferenta (21-15). Elevii antrenorului Iulian Hatura au reusit sa se stringa mult mai bine in defensiva in vreme ce atacurile pozitionale si mai cu seama contraatacurile purtate rapid au surprins neasteptat de usor echipa adversa. Finalul de joc le-a apartinut insa tot clujenilor care au dus scorul la o diferenta mai aproape de realitatea din teren. Din pacate jocul nu s-a incheiat inainte ca Florin Baciu (altfel unul dintre cei mai buni jucatori ai invingatorilor) sa aiba o interventie de-a dreptul barbara asupra lui Halauca, ieseanul resimtindu-se mult timp dupa acest soc. (Stefan LICA)

Comentarii